Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη για έλεγχο του καιρού από δορυφόρους- Αναφέρθηκε από το 1962!!!(vid)

Δείτε τι ειπώθηκε  επί λέξη


“Από το διάστημα, οι κύριοι του άπειρου θα είχαν τη δύναμη να ελέγχουν τον καιρό της γης, να προκαλέσουν ξηρασία και πλημμύρες, να αλλάξουν τις παλίρροιες και να ανεβάσουν τα επίπεδα της θάλασσας, να εκτρέψουν το ρεύμα του κόλπου και να αλλάξουν τα εύκρατα κλίματα σε ψυχρό.”

Ο Τζόνσον συνέχισε:

Ουσιαστικά, η Σοβιετική Ένωση εκτίμησε τον έλεγχο του διαστήματος ως στόχο τέτοιας συνέπειας που η επίτευξη αυτού του ελέγχου έγινε ο πρώτος στόχος της εθνικής πολιτικής. [Αντίθετα], οι αποφάσεις μας, τις περισσότερες φορές, έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του ετήσιου προϋπολογισμού της κυβέρνησης. Ενάντια σε αυτήν την άποψη, έχουμε τώρα καταγεγραμμένη την αξιολόγηση ηγετών στον τομέα της επιστήμης, σεβαστών ανθρώπων αδιαμφισβήτητης ικανότητας, των οποίων η αποτίμηση του τι σημαίνει έλεγχος του διαστήματος καθιστά άσχετες τις λογιστικές ανησυχίες των δημοσιονομικών υπαλλήλων». – Αντιπρόεδρος Τζόνσον

«Βάζει  τα θεμέλια για την ανάπτυξη ενός καιρικού δορυφόρου που θα επιτρέψει στον άνθρωπο να προσδιορίσει το στρώμα νεφών του κόσμου και τελικά να ελέγξει τον καιρό. και αυτός που ελέγχει τον καιρό θα ελέγξει τον κόσμο» – Αντιπρόεδρος Johnson στο Southwest Texas State University (1962)

Κι όμως αυτά ακριβώς είχε αναφέρει τότε!!!

Σήμερα, πλέον, όλα αυτά δεν φαντάζουν και τόσα απίθανα να συμβούν!!

Ιδού απόσπασμα της ομιλίας:

https://twitter.com/i/status/1580916899969658884

Shares