Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απίστευτες καταστροφές σε υπό κατάληψη σχολείο στην Κέρκυρα! Διέλυσαν μέχρι τους τοίχους…

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Τα παράπονα σου στο Δήμαρχο», δείχνει τους βανδαλισμούς που έχουν γίνει στο υπό κατάληψη ΕΠΑΛ στο Μαντούκι στην Κέρκυρα.

Το Λύκειο διανύει την τρίτη εβδομάδα κατάληψης, εκτός από μια ημέρα που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα, με κυριότερα αιτήματα την κτιριακή υποδομή και όχι μόνο.

Όπως φαίνεται κάποιοι κατά τη διάρκεια της κατάληψης, μπήκαν στο σχολείο με αποκλειστικό στόχο να καταστρέψουν. Έχουν διαλύσει ακόμα και τους τοίχους, ενώ τα περισσότερα θρανία στο ΕΠΑΛ είναι πλέον σπασμένα. Παρόλα αυτά η κατάληψη συνεχίζεται.

Οι εικόνες ντροπής στο σχολείο προβληματίζουν. “Είδα το βίντεο, τρόμαξα και αναρωτίεμαι, κανένας δεν είναι υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης μέσα στο σχολείο; Όποιος θέλει μπορεί να κάνει τέτοιες καταστροφές χωρίς συνέπειες; Μέχρι πότε θα συνεχίσουν να μην κάνουν μαθήματα οι υπόλοιποι μαθητές; Τι θα γίνει με την ύλη που χάνουν; Ποιός είναι υπεύθυνος για όλα αυτά & ποιός θα πληρώσει για τις ζημιές; Πότε θα είναι πάλι οι τάξεις κατάλληλες για μάθημα” αναρωτιέται ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στα social media…

Πηγή: corfutvnews.gr

Shares