Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Απίστευτες δηλώσεις λαθρομεταναστών στα ελληνικά σύνορα: Θέλουμε να πάμε Γερμανία όπου υπάρχουν δωρεάν χρήματα…..(βίντεο)

Απίστευτες δηλώσεις λαθρομεταναστών στα ελληνικά σύνορα: Θέλουμε να πάμε Γερμανία όπου υπάρχουν δωρεάν χρήματα.....(βίντεο)

Έχουμε χώρο” απαντούν Γερμανοί πολιτικοί και ακτιβιστές


Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως αποκαλυπτικό για τους σκοπούς όλων εκείνων των….βασανισμένων που στοιβάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στα σύνορά μας. Όσα λέγονται σε αυτό απεικονίζουν με σαφήνεια τους οικονομικούς «μετανάστες», οι περισσότεροι από τους οποίους είναι άντρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον πόλεμο της Συρίας, αλλά είναι μετανάστες από διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής που λένε ότι θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία, επειδή το κράτος εκεί θα τους παράσχει δωρεάν φαγητό, καταφύγιο και χρήματα.

“Στην Ελλάδα δεν έχουν αρκετά χρήματα, γι ‘αυτό θέλουμε να πάμε στη Γερμανία” δηλώνει ένας «πρόσφυγας».Το βίντεο που εμφανίστηκε χθες δείχνει ακριβώς αυτό που πολλοί Ευρωπαίοι σκέφτονται για τη μεταναστευτική κρίση: Οι «πρόσφυγες», ή μάλλον οι οικονομικοί «μετανάστες», δεν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα επειδή προτιμούν πλούσιες χώρες στη Βόρεια ή τη Δυτική Ευρώπη.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ZDF, ένας πρόσφυγας αποκαλύπτει:

“Έχουμε χώρο”: Οι ανόητοι Γερμανοί πολιτικοί και ακτιβιστές καλούν για περισσότερους λαθρομετανάστες

Και πως να μην σκέφτονται έτσι οι μετανάστες όταν Γερμανοί πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι για θέματα ασύλου, με το σύνθημα «Οι «πρόσφυγες» είναι ευπρόσδεκτοι» και «έχουμε χώρο», χρησιμοποιούν την κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να απαιτήσουν ακόμα περισσότερους «μετανάστες» για τη Γερμανία και την Ευρώπη. Παρά τις κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές που προκάλεσε η μεταναστευτική κρίση του 2015, πολλά από τα στοιχεία αυτά αναφέρουν ότι η επανάληψη της πολιτικής ανοιχτών συνόρων της καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel είναι αναγκαία και ότι η Γερμανία έχει «αρκετό χώρο» για να δεχθεί εκατομμύρια περισσότερους μετανάστες. Πολλοί από τους ακτιβιστές χρησιμοποιούν το hashtag #WirHabenPlatz, το οποίο μεταφράζεται στο “Έχουμε χώρο”, για να εξαπλώσουμε το μήνυμά τους στο Twitter.

Ο αριστερός βουλευτής Niema Movassat έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης: “Είμαι πολύ υπέρ της επανάληψης του 2015 να ανοίγουμε τις πόρτες ευρέως σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά υπάρχει αρκετός χώρος στα κέντρα «προσφύγων». Πολλοί δήμοι συμφώνησαν να δεχτούν ανθρώπους. Είναι η εντολή της ανθρωπότητας!

#WirHabenPlatz. “Ο Ulrich Schulte από την Taz, μια από τις πιο σημαντικές αριστερές εφημερίδες της Γερμανίας, συμμερίζεται επίσης την άποψη ότι η χώρα αντιμετώπισε καλά την εισροή προσφύγων το 2015, γράφοντας: «Η χώρα πράττει εξαιρετικά, πολλοί άνθρωποι έχουν βοηθηθεί». Ως αποτέλεσμα, πιστεύει ότι η χώρα θα πρέπει να αποδεχθεί χιλιάδες μετανάστες από την Τουρκία και αλλού.

 

pentapostagma

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares