Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Απίστευτα πράγματα στο ΑΧΕΠΑ: Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι!

Λίγο καιρό κατόπιν απόφασης του ΣτΕ να τερματιστούν οι αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται τις υγειονομικές πολιτικές άπαρτχαιντ. Στη Θεσσαλονίκη, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ θα διεξάγει εξετάσεις για τους φοιτητές, μεταξύ των προϋποθέσεων οι φοιτητές να είναι εμβολιασμένοι!

Η Γραμματεία της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΠΠνΘ ΑΧΕΠΑ, καταχώρησε το πρόγραμμα των εξετάσεων Φεβρουαρίου 2023 για τους σπουδάζοντες τα ιατρικά και συγκεκριμένα τα μαθήματα της Παθολογίας, Παθοφυσιολογίας και Οδοντιάτρων.

Ωστόσο, εκτός από την προϋπόθεση οι φοιτητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μάθημα, θα πρέπει επίσης να είναι εμβολιασμένοι και να φορούν μάσκα! Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν φορούν μάσκα, οι φοιτητές αποκόβονται απευθείας από το μάθημα, που κόπιασαν και μόχθησαν με πολύωρη μελέτη για να προετοιμαστούν.

Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι πανάγαθο και δεν πρέπει να στερείται από κανέναν άνθρωπο για κανέναν επουσιώδη λόγο. Η κυβέρνηση, αλλά και ορισμένα όργανα της πολιτείας, έχουν φέρνει σε μεγάλη δοκιμασία την αρχή της ισότητας, που διέπει τους νόμους και τις αρχές της πολιτείας. Αν πολίτες συνεχίζονται να διακρίνονται βάσει κοινωνικού στάτους, τότε αργά ή γρήγορα η κοινωνία θα κινδυνεύσει να αποσυντεθεί.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares