Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Απεργία 16 Μαρτίου: Στάσεις εργασίας στα τρόλεϊ

Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βράδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας προχωρά το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ την Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάσεις εργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ – ΟΣΥ τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00.

«Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστεί, οι υπεύθυνοι να πληρώσουν. Απαιτούμε συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή» δηλώνουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους.

 

Στάση εργασίας την Πέμπτη στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ
Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βράδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας προχωράει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ την Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα λεωφορεία στην Αθήνα θα κινούνται κανονικά από τις 09:00 έως τις 21:00.

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την τραγωδία στα Τέμπη, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι η κινητοποίησή της κρίθηκε παράνομη. Δεμένα θα είναι και τα πλοία την Πέμπτη (16/3).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ – ΜΣΤ).συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

 

newsbomb.gr

 

Shares