Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απειλές Γεωργιάδη κατά ανεμβολίαστων: “δεν θα πληρώνονται σε περίπτωση lockdown”

“Mε τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown”, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Νέο σαφές μήνυμα στους πολίτες που δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, έστειλε ο Άδωνις Γεωργιαδης, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά πως «αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί».

Μιλώντας στο ΟPEN, o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα απειλεί με καταστροφικό πισωγύρισμα. Η μόνη λύση είναι η επίσπευση του μαζικού εμβολιασμού, έτσι ώστε, όπως είπε, να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown.

Παράλληλα απευθυνόμενος σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, κατέστησε σαφές πως «αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Ακολούθως, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η χώρα μας μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς «αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν».

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς εστίασε επίσης στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν νέο κλείσιμο”.

 

Πηγή: sputniknews.gr

Shares