Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απατεώνισσα απέτυχε να εξαπατήσει επιχειρηματία στην Πάτρα και άρχισε να τον εκβιάζει!

Απειλούσε ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση, επείδη δεν κατάφερε να «τρυπώσει» στον τραπεζικό του λογαριασμό


Απίστευτη τροπή πήρε η απόπειρα απάτης που έκανε μια “αετονύχισσα” σε βάρος ενός επιχειρηματία από την Πάτρα, καθώς εκείνος για καλή του τύχη αντιλήφθηκε εγκαίρως τι συνέβαινε και κατάφερε να την αποφύγει. Όμως, εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει ότι θα τον καταγγείλει για… σεξουαλική παρενόχληση!

Η απατεώνισσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα και του ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού, με πρόσχημα ότι δήθεν θα έκανε κατάθεση μέσω ίντερνετ ως αντίτιμο για τις υπηρεσίες που παρείχε η επιχείρησή του. Ο επιχειρηματίας έκανε το λάθος να τον δώσει, όμως όταν άρχισε να δέχεται επίμονες κλήσεις από την υποτιθέμενη πελάτισσα για να της δώσει και τον εξαψήφιο προσωρινό κωδικό του, συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν ενέδωσε.

Όταν η γυναίκα κατάλαβε πως το υποψήφιο θύμα της δεν «τσίμπησε», έβαλε μπροστά ένα άλλο σενάριο, εκβιάζοντάς τον ότι θα τον καταγγείλει επειδή την… παρενοχλεί σεξουαλικά! Ο επιχειρηματίας της έκλεισε το τηλέφωνο, όμως συνέχισε να δέχεται “βομβαρδισμό” κλήσεων. Έτσι, επικοινώνησε με την τράπεζα που τον ενημέρωσε ότι, αφού δεν έδωσε τον εξαψήφιο προσωπικό του κωδικό, δεν υπήρχε κίνδυνος να παραβιάσουν τον λογαριασμό του. Πάντως, άλλαξε κωδικούς ασφαλείας και ενημέρωσε την Ασφάλεια Πατρών, η οποία ανέλαβε την έρευνα.

 

πρωτο θεμα

Shares