Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020
Τελευταία Νέα

Απασφάλισε ο Βελόπουλος για την εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στους ελέγχους τουριστών για κορωνοϊό….

Απασφάλισε ο Βελόπουλος για την εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στους ελέγχους τουριστών για κορωνοϊό....

Δριμύ κατηγορώ στον Νίκο Χαρδαλιά για την απόφαση του οι ένοπλες δυνάμεις να αναλάβουν τους ελέγχους για κορωνοϊό στα νησιά τους επόμενους 3 μήνες εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 και απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη και ακροατών του σταθμού χαρακτήρισε ντροπή την απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατόν ο Ελληνικός Στρατός που έχει άλλη δουλειά, να έχει γίνει τραπεζοκόμος των λαθρομεταναστών, σερβιτόρος των λαθρομεταναστών, και τώρα νοσοκόμος; Ο Ελληνικός Στρατός, τα παιδιά μας, οι κληρωτοί και αξιωματικοί μας τα παλικάρια μας… » είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ο οποίος προβληματισμένος συνέχισε τονίζοντας ότι
«Εάν αύριο το πρωί γίνει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία όλοι αυτοί που γέμισαν τη χώρα, που δεν ξέρουμε τι ποιότητας άνθρωποι είναι, πως θα αντιδράσουν; Ποιος θα φυλάει ποιον» αναρωτήθηκε.

Ξεκίνησε μιλώντας για την ελληνική κτηνοτροφία διευκρινίζοντας πως αν η χωρά θέλει να ανακάμψει θα πρέπει να βασιστεί στον πρωτογενή τομέα. Μέσα σε 15 χρόνια η παράγωγη ελληνικού γάλακτος έχει μειωθεί κατά 70% και από 7.000 παραγωγούς μείναμε περίπου στους 2.200 . θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στηρίζοντας τον Έλληνα κτηνοτρόφο και γεωργό ώστε να μην έχουμε εισαγωγή γάλακτος και να καλυφθεί η χώρα, τόνισε.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής επανέλαβε την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την κατασκευή μη επανδρωμένων UAV που είναι φθηνότερα στην παραγωγή και την ανάπτυξη, και πιο αποτελεσματικά, ενώ αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτακη-Ερντογαν είπε πως έγινε με εντολή των Γερμανών αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι «την επομένη της τηλεφωνικής επικοινωνίας δεξαμενόπλοιο Έλληνα εφοπλιστή φεύγει απο Λιβύη γεμάτο πετρέλαιο προς την Τουρκία. Την ίδια ημέρα φεύγει και δεύτερο. Η πληρωμή του Σάρατζ προς την Τουρκία σε πετρέλαιο για να αποσβήσει η Τουρκία τα έξοδα που κάνει στην πολεμική σύγκρουση στη Λιβύη. Πόσο μεγάλη σύμπτωση» είπε.

Για μια ακόμη φορά τάχθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό επικρίνοντας ταυτόχρονα τον πρωθυπουργό ο οποίος χαρακτήρισε παγκόσμιο δημόσιο αγαθό το εμβόλιο.

Τέλος εκδήλωσε την αγανάκτηση του αναφερόμενος στην πρωτοφανή πρόταση του αρχιεπίσκοπου του Καντέρμπουρυ Justin Welby ότι η Αγγλικανική εκκλησία πρέπει να επανεξετάσει τις απεικονίσεις του Ιησού ως λευκού άνδρα στις παραδοσιακές χριστιανικές εικόνες. «Είναι τραγικό αυτό, θα αλλάξουμε το χρώμα του Ιησού, της Παναγίας μας και των Αγίων για να μην θεωρηθούμε ρατσιστές; Έχουμε χάσει κάθε λογική».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM 103.6, εδώ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares