Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Απασφάλισε ο Κυριάκος Βελόπουλος – ΟΧΙ σε συνεργασία με τη ΝΔ

Δριμεία επίθεση απο τον Κυριάκο Βελόπουλο κατα της ΝΔ και των λαθών της που οδήγησαν την χωρα  στην  ενεργειακή κρίση, αλλα και στην ανικανότητα της ΝΔ να διαχειριστεί  τα ελληνοτουρκικά  αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της formedia tv και στη Νίκη Καραΐσκου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε ψευδή όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση για την επιβολή πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου, τόνισε πως η Ελληνική Λύση έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένη μελέτη εμπειρογνωμόνων, με αύξηση της χρήσης λιγνίτη, ώστε να δοθεί «ανάσα» στους πολίτες, ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Για τους αγρότες, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, ο Κυριάκος Βελόπουλος  τόνισε πως είναι σοβαρότατο θέμα το γεγονός ότι η Τουρκία αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να καταρρίψει τα τουρκικά drones που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο.

Τέλος ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στις εκλογές και στο  οτι απορρίπτει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares