Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020

“ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ” η Μαρίν Λε Πεν: “Οι Γάλλοι δεν θέλουν πλέον να πληρώνονται με λόγια”…(ΒΙΝΤΕΟ)

"ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ" η Μαρίν Λε Πεν:  "Οι Γάλλοι δεν θέλουν πλέον να πληρώνονται με λόγια"...(ΒΙΝΤΕΟ)

Την απογοήτευση της έδειξε η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρί Λεπέν…

“Απασφάλισε” η ηγέτιδα του Εθνικού μετώπου Μαρί Λεπέν σε τηλεοπτική Συνέντευξη που παραχώρησε για το ζήτημα του κλεισίματος των τζαμιών των Σαλαφιστών στη Γαλλία καθώς και την εκδίωξη των ιεροκηρύκων μίσους και των ξένων εγκληματιών.

Το πρώτο θέμα το οποίο ανακίνησε η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, αμέσως μετά τον πρώτο γύρο της προεδρικής εκλογής το 2017, στον οποίο ήρθε δεύτερη αλλά με ρεκόρ ψήφων, ήταν η ισλαμική τρομοκρατία και οι επιθέσεις στη Γαλλία και την Ευρώπη…

Η Λε Πέν επέμεινε ότι θα πολεμήσει την «τρομοκρατία» καθώς και την «άγρια παγκοσμιοποίηση» -δύο θέματα στα οποία είχε επικεντρωθεί (και συνεχίζει να επικεντρώνεται) για να δείξει ότι διαφέρει από τον Εμανουέλ Μακρόν.

Η Λε Πέν δίνει μεγάλη έμφαση στο θέμα των “μεταναστών” αλλάδεν σταματά εκεί: η δύσκολη συμβίωση των Γάλλων με τους μουσουλμάνους πολίτες και οι τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών τζιχαντιστών -θέματα τα οποία δεν τολμούν να αγγίξουν οι άλλοι πολιτικοί στη Γαλλία με τόσο ωμό τρόπο- είναι ζητήματα τα οποία η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου έχει υποσχεθεί να επιλύσει. Και επιβραβεύεται γι’αυτό με εκατομμύρια ψήφους Γάλλων πολιτών.

Η Μαρίν Λε Πεν υπολόγισε την Πέμπτη, την ημέρα μετά τη γενική πολιτική ομιλία του πρωθυπουργού Jean Castex, ότι οι Γάλλοι δεν ήθελαν ” να πληρώνονται πια με λόγια ” και ήθελαν ” ενέργειες ” εναντίον του ” άγριου ” της κοινωνίας.

” Οι Γάλλοι δεν θέλουν πλέον να πληρώνονται με λόγια, θέλουν δράσεις, θέλουν συνεκτικές πολιτικές “, δήλωσε στη Γαλλία  ο πρόεδρος του Εθνικού Ράλλυ. Ο Jean Castex ” έπρεπε να  πει” αύριο το πρωί θα κλείσω τα τζαμιά των Σαλαφιστών, αύριο το πρωί θα εκδιώξω τους ιεροκήρυκες του μίσους, αύριο το πρωί θα εφαρμόσω τη συστηματική απέλαση παραβατών και ξένων εγκληματιών.

« Άγριο » της κοινωνίας

” Πώς πολεμούμε ενάντια στον κομμουνισμό όταν δεν θέλουμε να σταματήσουμε τη μαζική “μετανάστευση” , όταν γνωρίζουμε ότι η μετανάστευση είναι το σημείο εκκίνησης του κομμουνισμού; Ζητήθηκε από τον υποψήφιο που έχει ήδη δηλωθεί στις προεδρικές εκλογές του 2022. ” Είχαμε την έκδοση Kärcher Castex “, αποδοκιμάζει, σε σχέση με την υπόσχεση, το 2005, του προέδρου της εποχής Νικολά Σαρκοζί , στο La Courneuve (Seine-Saint-Denis), για να καθαρίσει το « αφρό » στο « Kärcher » μετά το θάνατο ενός παιδιού που σκοτώθηκε από μια αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια μιας φιλονικίας μεταξύ συμμοριών.

«Ο κ. Castex λέει με λόγια γιατί κατάλαβαν ότι αυτές ήταν οι λέξεις που περίμεναν οι Γάλλοι: εγγύτητα, κοινή λογική, άρνηση ατιμωρησίας. Αλλά στην πραγματικότητα δεν καταλάβαιναν τη συνοχή μιας πολιτικής για την καταπολέμηση της ανασφάλειας, κατά του κομμουνισμού, του ισλαμισμού », δήλωσε ο επικεφαλής του RN.

Για τη Marine Le Pen, ” δεν είμαστε πια στην ασφυξία, δεν είμαστε πλέον με νέους που κολλούν τις τσίχλες τους κάτω από το κάθισμα του λεωφορείου, είμαστε στην αστυνομία και τους χωροφύλακες που είναι θύματα δολοφονιών. (…) βρισκόμαστε στη σφαγή των οδηγών λεωφορείων “, μια” πραγματική φτώχεια “. Ο βουλευτής προειδοποίησε επίσης ότι τα χρήματα για οικονομική ανάκαμψη “θα χρησιμοποιηθούν για την ανάκαμψη της Κίνας ” εάν ” συνεχίσουμε με συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου ” και ” εάν αρνηθούμε να πολεμήσουμε ενάντια στον αθέμιτο ανταγωνισμό “.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr / lefigaro.fr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares