Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Απαραίτητες διευκρινίσεις ως προς την έρευνα – μελέτη για την Ινδία

Δυστυχώς πληροφορούμαστε από τα «μεγάλα» ΜΜΕ ότι από τις 22/04/2021, η Ινδία άρχισε να αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα με την πανδημία.

Από το Σεπτέμβριο 2020 έως μία εβδομάδα νωρίτερα, δεν υπήρξε στην Ελλάδα καμία είδηση για την Ινδία λόγω (ευτυχώς) των ελάχιστων θανάτων Covid-19, που καταγράφηκαν εκεί. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το συνολικό αριθμό θανάτων που είναι ελάχιστος σε σχέση με τον πληθυσμό της. Τα μεγέθη είναι «ασύλληπτα» για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Η Ινδία έχει 1.380.000.000 κατοίκους. Οι ΗΠΑ έχουν 330.000.000 και η Ευρώπη 740.000.000. Η Ινδία έχει περίπου 4 φορές τον πληθυσμό των ΗΠΑ και 2 φορές περίπου της Ευρώπης. Σκεφτείτε ότι έχει 138 φορές περίπου τον πληθυσμό της Ελλάδας. Για να έχουμε πραγματική εικόνα της κατάστασης πρέπει να παρακολουθούμε τον ακριβή αριθμό (δυστυχώς) των ανθρώπων που απεβίωσαν σε κάθε κράτος σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό του. Συγκρίνετε τις πρώτες 5 χώρες στη λίστα του worldometers. Οι ΗΠΑ έχουν 330.000.000 κατοίκους. Η Βραζιλία 212.000.000, η Γαλλία 65.000.000, η Ρωσία 145.000.000 και η Ινδία 1.380.000.000. Όλες μαζί (εκτός Ινδίας) έχουν 752.000.000. Για να κατανοήσετε τη χαοτική διαφορά αθροίζω τους (δυστυχώς) θανάτους (25/04/2021). Όλες μαζί (εκτός Ινδίας) έχουν 1.186.000 θανάτους Covid-19 από την αρχή της πανδημίας. Η Ινδία έχει (δυστυχώς) 193.000 θανάτους Covid-19 στην ίδια περίοδο. Δηλαδή η Ινδία με τον διπλάσιο πληθυσμό και από τις 4 χώρες μαζί, έχει 6 φορές λιγότερους θανάτους.

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

Αυτά τονίζονται, διότι το να αναφέρεται από τα «μεγάλα» ΜΜΕ, ρεκόρ θανάτων μίας χώρας με 1.380.000.000, είναι αντικειμενικά άδικο. Σε σύγκριση με ποιό κράτος είναι ρεκόρ; Πιστεύω ότι το κάνουν απλά για εντυπώσεις. Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μικρό μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά, «προπαγάνδας».

Τώρα, ως προς τη κατάσταση στην Ινδία σήμερα. Όταν αναμεταδίδονται ειδήσεις γενικά για την Ινδία ανταποκρίνονται στην αλήθεια όμως δεν έχουν ακρίβεια, καθώς παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα και αυτό φαίνεται ότι γίνεται εσκεμμένα. Πληροφορούμαστε ότι στην Ινδία η κατάσταση είναι δραματική. Ισχύει αυτό, όμως κυρίως στις πολιτείες που δεν εφαρμόζουν τα πρωτόκολλα πρώιμης και έγκαιρης θεραπείας. Όπως γνωρίζετε, οι ομοσπονδιακές πολιτείες της Ινδίας είναι κανονικά ανεξάρτητα κράτη με δική τους κυβέρνηση. Κάποιες από αυτές έχουν εγκρίνει επίσημα τη συγκεκριμένη έγκαιρη – πρώιμη θεραπεία στα πρώτα στάδια της Covid-19, καθώς επίσης και για τους ασυμπτωματικούς φορείς του ιού SARS-Cov-2. Σ’ αυτές τις πολιτείες κατοικούν περίπου 630.000.000 Ινδοί πολίτες. Οι συγκεκριμένες πολιτείες είχαν έως τώρα (και εξακολουθούν να έχουν) τα χαμηλότερα ποσοστά θνητότητας στην Ινδία αλλά και από τα χαμηλότερα παγκοσμίως. Στην ουσία εφαρμόζουν με πολύ επιτυχία, ένα είδος πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Όλα τα παραπάνω εξηγούνται αναλυτικά στη μελέτη. Ο χάρτης που θα δείτε παρακάτω, είναι διαδραστικός και μας δείχνει την κατανομή των (δυστυχώς) θανάτων, ανά ομοσπονδιακή πολιτεία σε «ζωντανό» χρόνο. Όπου κάνετε κλικ πάνω του, θα διαπιστώσετε τη κατάσταση στη συγκεκριμένη πολιτεία, κρουσμάτων – θανάτων και μπορείτε άμεσα να κάνετε συγκρίσεις. Επίσης θα διαπιστώσετε και τους συνολικούς (δυστυχώς) θανάτους Covid-19 κάθε πολιτείας, κάτι που φανερώνει τις μεγάλες διαφορές:

https://www.thehindu.com/coronavirus/

Σύμφωνα με τον χάρτη φαίνεται ξεκάθαρα (25/04/2021), ότι η συντριπτική πλειοψηφία των (δυστυχώς) θανάτων Covid προέρχεται από πολιτείες οι οποίες δεν έχουν εγκρίνει την έγκαιρη θεραπεία. Δηλαδή οι έντονα κόκκινες είναι αυτές που δεν έχουν εγκρίνει τη θεραπεία ενώ οι ανοιχτόχρωμες είναι αυτές που την εφαρμόζουν. Στη μελέτη εξηγούνται όλα πολύ αναλυτικά. Έχει γίνει και επισύναψη δύο screenshot. Ένα από τις 27/03/2021 και ένα από 25/04/2021. Στο πρώτο φαίνονται οι τοποθεσίες με την κατανομή των κρουσμάτων καθώς και οι περιοχές των πολιτειών που έχουν εγκρίνει την έγκαιρη θεραπεία, χορηγώντας δωρεάν στους νοσούντες και στους ασυμπτωματικούς, ιβερμεκτίνη και δοξυκυκλίνη.

Ελπίδα και ευχή όλων μας, είναι η τραγωδία που εξελίσσεται σε κάποιες περιοχές της Ινδίας να «τελειώσει» απότομα όπως έγινε τον Σεπτέμβριο και να γίνουν ανοιχτόχρωμες στο χάρτη όλες οι πολιτείες. Η παρακάτω ήταν η τελευταία άσχημη είδηση από την Ινδία το Φθινόπωρο 2020, κάτι παρόμοιο μ’ αυτά που ακούμε σήμερα:

(16/09/2020) Η εκτός ελέγχου πανδημία της Ινδίας
https://www.foreignaffairs.gr/articles/72905/t-jacob-john/i-ektos-elegxoy-pandimia-tis-indias

Στη συνέχεια άρχισαν οι ευχάριστες ειδήσεις (μόνο στο εξωτερικό, εδώ νεκρική σιγή) ως προς την Ινδία μέχρι τις 22/04, που δυστυχώς άρχισαν πάλι οι δυσάρεστες. Αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα και την εσκεμμένη «κατατρομοκράτηση» των Ελλήνων από τα «μεγάλα» ΜΜΕ.

Ο πραγματικός σκοπός της έρευνας – μελέτης και η δημοσιοποίηση της, είναι να μειωθούν άμεσα οι πιθανότητες θανάτου Covid-19 στη χώρα μας. Έστω και μία ζωή να σωθεί στην Ελλάδα, λόγω της γνωστοποίησης των «σωτήριων» και αποτελεσματικών θεραπευτικών πρωτοκόλλων που εφάρμοσαν μετά από δικές τους έρευνες οι Ινδοί επιστήμονες, αυτομάτως πέτυχε το σκοπό της. Επίσης η γνωστοποίηση της συγκεκριμένης εργασίας αποτελεί «δικαίωση», εκτός των πολλών επιστημόνων του εξωτερικού και για τους Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, Δρ. Ιωάννη Καβαλιώτη και Δρ. Γεώργιο Βέργουλα, οι οποίοι προσπάθησαν να ενημερώσουν τις υπεύθυνες αρχές Ελλάδας και Κύπρου, για την ύπαρξη αποτελεσματικής θεραπείας κατά της Covid-19 αλλά δεν εισακούστηκαν.

Στην παρακάτω διεύθυνση του Sanjay Gandhi Institute of Medical Sciences μπορείτε να δείτε αναλυτικά, όλα τα επίσημα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουν οι Ινδοί γιατροί και πετυχαίνουν αποτελεσματικά, να μειώσουν τις πιθανότητες θανάτου Covid-19, σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ινδίας, από τον Αύγουστο 2020 έως σήμερα:
https://www.covid19sgpgi.com/copy-of-sgpgi-recommended-protocols

Ευτυχώς ορισμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες (εννοείται όχι των «μεγάλων» ΜΜΕ), «τόλμησαν» να προβάλλουν τη συγκεκριμένη εργασία. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι όλοι «ελεγχόμενοι» και «σκλαβωμένοι» στη χώρα μας. Υπάρχουν ακόμη «ελεύθεροι». Μετά το παρών email με τις απαραίτητες διευκρινίσεις έχουμε την ελπίδα ότι θα προβληθεί η έρευνα και από άλλες ιστοσελίδες. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η γνωστοποίηση μέρους των πληροφοριών που εξετάζει η μελέτη, έγινε από αρκετά ΜΜΕ σε προγενέστερο χρόνο. Μερικές από τις εγχώριες «ελεύθερες» ιστοσελίδες που δημοσίευσαν την εργασία προς τιμήν τους, στις οποίες χρωστάμε ευγνωμοσύνη όλοι μας, είναι με τυχαία σειρά οι παρακάτω:

Ιωάννης Κουτσικίδης: Η Ινδία «νίκησε» την πανδημία με συνδυασμό φαρμάκων μηδενικού κόστους

https://www.oxafies.com/2021/04/blog-post_979.html

http://elekklesia.blogspot.com/2021/04/blog-post_76.html

https://www.ilidakampos.gr/index.php/perissotera/ygeia-zoi/28953-giannis-koutsikidis-i-india-nikise-tin-pandimia-me-syndyasmo-farmakon-midenikoy-kostous

https://loutrakiodusseas.blogspot.com/2021/04/blog-post_24.html

https://www.ksipnistere.com/2021/04/blog-post_361.html

Η Ινδία «νίκησε» την πανδημία με συνδυασμό φαρμάκων μηδενικού κόστους

Η Ινδία «νίκησε» την πανδημία με συνδυασμό φαρμάκων μηδενικού κόστους

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_8645.html

https://aetos-grevena.blogspot.com/2021/04/blog-post_71.html

http://aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/384143/giannis-koutsikidis-india-nikise-tin-pandimia-syndyasmo-farmakon-midenikou-kostous/#comments

https://oimos-athina.blogspot.com/2021/04/blog-post_26.html

Tου Ιωάννη Κουτσικίδη

Shares