Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απανωτές γκάφες βουλευτών της Ν.Δ. προκαλούν οργή

Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά το έγκλημα των Τεμπών. Σε τέτοιο βαθμό, που προκαλεί και εξοργίζει ακόμα περισσότερο την κοινωνία.

Χωρίς κεντρική γραμμή και πολιτική κατεύθυνση, οι βουλευτές της κυβέρνησης εκτίθενται καθημερινά κατά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο, που αντιλαμβάνεται μέρα με τη μέρα πως η κυβερνητική «συγγνώμη» στερείται ουσίας. Η απουσία ενιαίου κέντρου και ολιστικής αντιμετώπισης της κρίσης σε επικοινωνιακό πεδίο φαίνεται από το γεγονός πως σε καθημερινή βάση πλέον τα κεντρικότερα στελέχη της κυβέρνησης αναιρούν το ένα το άλλο, ενώ πολλές φορές δεν λείπουν και οι αυτοδιαψεύσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης διάλυσης που υπάρχει στο… υδροκέφαλο Μάξιμου είναι πως, την ώρα που ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας «έκρυβε» τον παραιτηθέντα υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον έβγαλε «στη σέντρα», λέγοντας πως πρέπει να προσέλθει στη Βουλή και να καταθέσει την άποψή του.

Τα… ψυχικά προβλήματα του σταθμάρχη

Στη σχετική λίστα μπαίνει η αναίρεση της κυβερνητικής γραμμής του «όλοι φταίμε» από τον Στέλιο Πέτσα ή οι αναφορές βουλευτών, όπως του Γιάννη Καλλιάνουο οποίος μίλησε για ψυχικά προβλήματα του σταθμάρχη.

Οι απανωτές γκάφες των «γαλάζιων» βουλευτών έχουν δημιουργήσει, μάλιστα, εκνευρισμό, καθώς στους «γκαφατζήδες» βουλευτές περιλαμβάνονται και άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού, όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Βασίλης Σπανάκης. Ο τελευταίος, μάλιστα, χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας, έφτασε χθες στο σημείο να εκθειάζει την υπουργική θητεία του μοιραίου Κώστα Αχ. Καραμανλή, λέγοντας ότι… άφησε έργο!

Οχι μόνο υποτιμούν τους πολίτες, αλλά δείχνουν και πρωτοφανή ασέβεια έναντι των νεκρών!

newsbreak

Shares