Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ανατράπηκε το αυτοκίνητό μου και σύρθηκε για εξήντα μέτρα»

Για το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε αλλά και πως αντιμετώπισε αυτήν την δύσκολη στιγμή μίλησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Ένας οδηγός παραβίασε το stop κι έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό μου, το οποίο ανατράπηκε και σύρθηκε εξήντα μέτρα. Ήταν σοκαριστικό. Πολλοί με έχουν ρωτήσει τι σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή, αν ήταν, όπως στις ταινίες, που η ζωή περνά μπροστά σου σε εικόνες.

Αυτό που μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξήγητο για εμένα είναι ότι επιστράτευσα την λογική σε κάτι τόσο απρόσμενο και απότομο. Το αυτοκίνητό μου ήταν αναποδογυρισμένο κι ήμουν σε θέση να σκεφτώ λογικά τι έπρεπε να κάνω.

Αποφάσισα να κουλουριάσω τα πόδια και τα χέρια μου για να μην σπάσουν και επαναλάμβανα δυνατά τα ονόματα των παιδιών μου. Έλεγα πως για εκείνα δεν θα αφήσω να συμβεί το κακό.

Ύστερα από πόση ώρα απεγκλωβίστηκες;

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι είχε πάθει σοκ όλη η γειτονιά και δεν ερχόταν κανείς να με τραβήξει. Είχε σπάσει το παράθυρο και σύρθηκα μόνη μου με την πλάτη για να βγω.

Σώθηκα χάρη στη ζώνη ασφαλείας που φορούσα, η ζώνη ήταν αυτή που με έδεσε με την ζωή – κι αυτό είναι ένα μήνυμα που θα ήθελα να ακούσει ο κόσμος.

Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ατυχήματα προκαλούνται μόνο από μεγάλη ταχύτητα ή λόγω βροχής. Εμένα όμως μου συνέβη στη γειτονιά μου, την ώρα που πήγαινα στην δουλειά, σε απόσταση δέκα μέτρων από το σπίτι μου.

newsit.gr

Shares