Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Αντωνιάδης: «Έχει τύχει να δουλέψω σε μαγαζιά που δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα»

«Αυτό που ενοχλεί δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά ο κακός ανταγωνισμός με πισώπλατα μαχαιρώματα», λέει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στη δουλειά του.

Ανταγωνισμό συναντήσατε στην πορεία σας;

Ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι αρνητικό ίσα ίσα που σε βελτιώνει κιόλας. Δεν σε αφήνει να εφησυχάζεις. Εγώ σε μαγαζιά, σε εργασιακό χώρο, σε περιβάλλον που είχα να αντιμετωπίσω συναδέλφους εξίσου καλούς, ήμουνα καλύτερος. Έχει τύχει να δουλέψω σε μαγαζιά που δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα και άρχισα να χάνω και εγώ από τον εαυτό μου πραγματάκια και έτσι δεν μου άρεσε και τόσο να δουλεύω εκεί. Αυτό που ενοχλεί δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά ο κακός ανταγωνισμός με πισώπλατα μαχαιρώματα και όταν προσπαθείς να αναδειχθείς χρησιμοποιώντας άλλα μέσα λόγω έλλειψης ταλέντου.

Έχετε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα πολλές φορές;

Φυσικά, και ποιος δεν έχει φάει; Όχι μόνο στη δουλειά μου, σε όλες τις δουλειές. Πάντα κάποιος μιλάει με κάποιον που είναι στο πάνω γραφείο και ξαφνικά τον βλέπεις να προχωράει λίγο στη δουλειά του διαφορετικά από σένα που προσπαθείς με το σταυρό στο χέρι, να πας μπροστά.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares