Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021

Αντιπρόεδρος Μπάιντεν: “Η απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα ασφάλειας”

Διαβάστε την δήλωση της Αντιπροέδρου του Τζό Μπάιντεν, το 2017 όταν ήταν γερουσιαστής, σχετικά με απόφαση του Τράμπ να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

16 Ιαν.2017 (U.S. Senator Kamala Harris)

Μετά την ανακοίνωση μιας νέας εκτελεστικής εντολής από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ που απαγορεύει στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις, μέλος Επιτροπής της Γερουσίας Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων και πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Καλιφόρνια, εξέδωσε το ακόλουθη δήλωση:

Μην κάνετε λάθος – πρόκειται για απαγόρευση των μουσουλμάνων. Ευρείας έκτασης διάκριση κατά των προσφύγων και των μεταναστών από χώρες με πλειοψηφία Μουσουλμάνων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά, έρχεται σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα ασφάλειας και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο στρατολόγησης τρομοκρατών.

Το να ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όσους φεύγουν από τον πόλεμο και την καταπίεση είναι η πολιτική των προέδρων και των δύο κομμάτων εδώ και δεκαετίες. Αυτή η ηθική ηγεσία ενισχύει την ικανότητά μας να διαμορφώνουμε παγκόσμια γεγονότα, προωθεί την παγκόσμια σταθερότητα και μας κάνει πιο δυνατούς στη χώρα μας. Είτε είναι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης Στο Σακραμέντο που απασχολεί συναδέλφους Καλιφορνέζους ή φοιτητής στο Λος Άντζελες που ολοκληρώνει έρευνα αιχμής, οι πρόσφυγες συμβάλλουν στη χώρα και την οικονομία μας. Εμπλουτίζουν τις κοινότητές μας δεν μας κάνουν λιγότερο ασφαλείς.

Βόμβα Ιωάννη Μάζη : Η αντιπρόεδρος Μπάιντεν υπέρ Τουρκίας – Σχέσεις Δημοκρατικών και Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Βίντεο)

Ο Καθηγητής  Mάζης προβληματίζεται από τη η σχέση της αντιπροέδρου του Μπάιντεν Καμάλα Χάρις με τις οργανώσεις των Αμερικανών μουσουλμάνων, οι οποίες μπορεί να επηρεάζονται υπέρ της Τουρκίας από του Αδελφούς

Βόμβα Ιωάννης Μάζης: Γεωπολιτικά μιλώντας ο καθηγητής δεν θα δει διαφορά στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία, αν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Αντίθετα ίσως θα μέσω της αντιπροέδρου του Μπάιντεν, θα δούμε αναβάθμιση των σχέσεων των ΗΠΑ με την μουσουλμανική αδελφότητα

 

Σχέσεις Δημοκρατικών με την Μουσουλμανική Αδελφότητα

Βόμβα Ιωάννη Μάζη : Η αντιπρόεδρος Μπάιντεν υπέρ Τουρκίας - Σχέσεις Δημοκρατικών και Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Βίντεο)

Τον Απρίλιο του 2009, δύο μήνες πριν από την ομιλία του στο Κάιρο, ο πρόεδρος Ομπάμα δέχθηκε κρυφά μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ήδη καλέσει, κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του, την Ingrid Mattson, πρόεδρο του Συλλόγου των Μουσουλμάνων Αδελφών και γυναικών Αδελφών των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Κλίντον χρησιμοποίησε ως υπεύθυνο του σχεδίου “Κλίμα” τον Gehad el-Haddad, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της Αδελφότητας ο οποίος μέχρι τότε ήταν υπεύθυνος μιας τηλεοπτικής κορανικής εκπομπής.

Ο πατέρας του ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Αδελφότητας το 1951 όταν αναδημιουργήθηκε από τη CIA και το MI6. Ο Gehad αποχώρησε από το Ίδρυμα το 2012, όταν έγινε εκπρόσωπος στο Καΐρο του υποψηφίου Μοχάμεντ Μόρσι, και ύστερα επίσημος εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε παγκόσμια κλίμακα. Γνωρίζοντας ότι όλοι οι τζιχαντιστές ηγέτες του κόσμου είτε προέρχονται από την Αδελφότητα είτε από το σουφικό Τάγμα των Naqshbandi -τις δύο συνιστώσες του Μουσουλμανικού Παγκόσμιου Συνδέσμου, ήτοι της σαουδαραβικής αντι-αραβικής εθνικιστικής οργάνωσης- θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις σχέσεις της κας Κλίντον με τη Σαουδική Αραβία και τους Αδελφούς.

Έτυχε στην ομάδα του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, να υπάρχει ο στρατηγός Michael T. Flynn, ο οποίος προσπάθησε να αντιταχθεί στην ίδρυση του Χαλιφάτου από τον Λευκό Οίκο και παραιτήθηκε από την ηγεσία της Defense Intelligence Agency (DIA, στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών) για να τονίσει την αποδοκιμασία του. Συνδιαλέγεται με τον Frank Gaffney, έναν ιστορικό του ψυχρού πολέμου», ο οποίος χαρακτηρίζεται «συνωμοσιολόγος» επειδή κατήγγειλε την παρουσία των Αδελφών στο Ομοσπονδιακό Κράτος.

Είναι αυτονόητο ότι, κατά την άποψη του FBI, κάθε υποστήριξη σε τζιχαντιστικές οργανώσεις είναι έγκλημα, ανεξάρτητα από την πολιτική της CIA. Το 1991, οι αστυνομικοί -και ο γερουσιαστής Τζον Κέρι- είχαν προκαλέσει την πτώχευση της πακιστανικής τράπεζας BCCI (παρότι έδρευε στα νησιά Καϋμάν) την οποία χρησιμοποιούσε η CIA για ποίκιλες μυστικές επιχειρήσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, καθώς και με τα Λατίνο-καρτέλ των ναρκωτικών.

Βόμβα Ιωάννη Μάζη: Η αντιπρόεδρος Μπάιντεν υπέρ Τουρκίας λόγω σχέσης με μουσουλμανικά λόμπι

Βόμβα Ιωάννη Μάζη: Η αντιπρόεδρος Μπάιντεν υπέρ Τουρκίας λόγω σχέσης με μουσουλμανικά λόμπι – Η Αραβική Άνοιξη είναι δημιούργημα των δημοκρατικών

Δημοσιεύτηκε από VoiceNews.gr στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares