Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ύβρεις και ειρωνείες Ε.Ράμα εναντίον ελληνικών ΜΜΕ: «Ελληνικός σκουπιδοτενεκές – Καληνύχτα παιδάκια»….

Απίστευτες προκλήσεις και ειρωνείες από τον Έντι Ράμα εναντίον της Ελλάδας. Ο Αλβανός πρωθυπουργός με tweet επιτέθηκε εναντίον των ελληνικών ΜΜΕ, επειδή ελληνική ιστοσελίδα έγραψε πως… βρέθηκε στα Τρίκαλα για διακοπές, κάνοντας λόγω για «ελληνικούς σκουπιδοτενεκέδες» και λέγοντας «καληνύχτα παιδάκια» στα ελληνικά.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα διέψευσε την είδηση της ελληνικης τοπικής ιστοσελίδας που έπαιξε και σε πλήθος άλλων ιστοσελίδων, σύμφωνα με την οποία ο Ράμα βρίσκονταν στα Τρίκαλα.

 

Ο Ράμα αναφέρει πως από το 2013, έτος κατά το οποίο ανέλαβε το καθήκον του πρωθυπουργού, δεν κάνει πουθενά αλλού διακοπές, πλην της Αλβανίας.
Αναφέρει πως έτσι θα συνεχίσει μέχρι τη λήξη της θητείας του ως πρωθυπουργός της χώρας και έχει επιβάλει στους υπουργούς του να κάνουν το ίδιο.

Αναφερόμενος στην είδηση και την αναπαραγωγή της και από τα αλβανικά μέσα, ο Ράμα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

«Καλά ένας ελληνικός “σκουπιδοτενεκές”, αλλά εσείς στην Αλβανία, που να σας πάρει η οργή, δε μπορούσατε να επιβεβαιώσετε την είδηση εάν ήμουν εδώ ή έφυγα κρυφά για διακοπές στην Ελλάδα;

Όχι στην Ελλάδα, αλλά πουθενά εκτός της Αλβανίας, δεν πήγα διακοπές, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, αλλά και πιο μετά.

Επίσης, επ’ ευκαιρία, για να το κατανοήσετε, μιας και δεν το γνωρίζετε ακόμα (διότι τα πλήρως κατανοητά πράγματα στη γενικότητα και ιδιαίτερα τα κυβερνητικά δε σας ενδιαφέρουν

Η μετακίνηση για διακοπές εντός των αλβανικών ορίων ισχύει και για τους ίδιους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Γι’ αυτό “καληνύχτα” από το Σουρέλι παιδάκια (την λέξη παιδάκια την έγραψε ελληνικά)».

Η τοπική ιστοσελίδα έγραψε πως ο Ράμα εθεάθη το απόγευμα της 22 Αυγούστου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης όπου γευμάτισε και στην συνέχεια ήπιε τον καφέ του σε πλατεία κοντά στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ράμα συνοδευόταν από την προσωπική του ασφάλεια.

Είμαστε σίγουροι πως τα ΜΜΕ στην Αλβανία αποτελούν… πρότυπα αξιοπιστίας κι αντικειμενικότητας για ολόκληρη την Ευρώπη… αλλά ένας πρωθυπουργός (έστω και έκπτωτος) να αναφέρεται σε ΜΜΕ άλλης χώρας κάνοντας λόγο για “σκουπιδοτενεκέδες”, είναι πρωτοφανές και θα πρέπει να υπάρξει απάντηση από το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Επιπλέον είναι απορίας άξιο γιατί ο Έ.Ράμα θεωρεί τόσο κακό ένας πρωθυπουργός να κάνει διακοπές σε άλλη χώρα, (άραγε αν ήταν τουρκική ιστοσελίδα θα απαντούσε με τον ίδιο τρόπο;) τουλάχιστον στην Ελλάδα οι εστιάτορες δεν κυνηγάνε τους τουρίστες.

Είναι γνωστό πως ο Ε.Ράμα έχει σαν πρότυπο τον Ρ.Τ.Ερντογάν και προσπαθεί να τον μιμηθεί αλλά μάλλον έχει μπερδέψει το μπόι του με τη σκιά του.

pronews.gr

Shares