Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αντίνοος Αλμπάνης: “Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία” – Η εμπειρία του με τον καρκίνο

Όσα εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης όπου συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για να μιλήσει, μέσα σε όλα, από καρδιάς για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

«Το να κάνω ότι δεν μου συμβαίνει κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση μου, δηλαδή ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά, πόσο να κρύβομαι; Πόσο κρύβω το πρόβλημα μου; Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%, οι δυνάμεις μου δεν είναι μεγάλες…

Φαντάζομαι ότι όλοι κάποια στιγμή μια δυσκολία θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μπορεί μικρότερη μπορεί μεγαλύτερη αλλά γιατί να την κρύβουμε και να την κρατάμε για εμάς; Και το λέω εγώ αυτό που το έκρυψα στην αρχή. Στην αρχή δεν το επικοινώνησα.

 

Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να το κάνω. Στα τελειώματα των χημιοθεραπειών ήταν που το είπα στους δικούς μου και το επικοινώνησα».

«Νομίζω ότι έχω αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους. Και γω έχω υπάρξει κακό παιδί στη ζωή μου. Δεν έχω υπάρξει ευγενικός με όλους, δεν έχω υπάρξει δίκαιος με όλους, δεν έχω υπάρξει ειλικρινής με όλους και έχω πληγώσει ανθρώπους αλλά έχω κάνει μια διαδρομή και αυτό που με αφορά πια είναι, όταν θα φύγω από τη ζωή, να θυμούνται κάτι καλό» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Shares