Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: Χώρισε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εμφανίστηκε στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού και, πέρα από το Maestro, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι χώρισε και ανήκει και πάλι στο κλαμπ των single.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε ότι χώρισε πρόσφατα και ότι γενικά είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται σε σχέση καθότι πολύ συντροφικός. «Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από μια σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος και επενδύω πολύ στις σχέσεις» πρόσθεσε.

 

«Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά»
«Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Τελικά. Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά. Πέρα από τη δουλειά που χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσει μια σχέση, υπάρχει και ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε, αν εσύ έχεις δουλέψει σε έναν βαθμό και η άλλη πλευρά δεν το έχει κάνει τότε η σύγκλιση απέχει. Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο για να κάνει τη δουλειά με τον εαυτό του» κατέληξε.

Για την επιτυχία του Maestro
«Νιώθω ευτυχής και περήφανος. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου το ότι θα βγω στο Netflix, γιατί δεν υπήρχε προηγούμενο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι βάση νομοθεσίας πρέπει το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν στην πλατφόρμα» είπε αρχικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

newsit.gr

Shares