Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τα δάκρυα στην απονομή, το «ευχαριστώ» στον κόσμο και η… μπύρα!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία και κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για δεύτερη φορά μετά από δική της επιτυχία, στο Μόναχο δάκρυσε. «Δεν έτρεχα μόνη μου, είχα τη στήριξη όλων σας και σας ευχαριστώ», είπε περιχαρής η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Αυτοκράτειρα» του βάδην έγινε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, καθώς μετά τα 35 χλμ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. και πέτυχε κάτι μοναδικό. Έγινε η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που κάνει «νταμπλ» στο αγώνισμα, στις δυο αποστάσεις, και πλέον βάζει πλώρη για τα… επόμενα.

Παρά το 38ο έτος της ηλικίας της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βάζει νέους στόχους και πλέον βλέπει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2023 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πάντως, συγκινήθηκε ιδιαίτερα κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην απονομή του δεύτερου χρυσού της μεταλλίου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ήταν περιχαρής και μίλησε τόσο για την τακτική που ακολούθησε όσο και για την προετοιμασία που έκανε όλο αυτό το διάστημα. «Σήμερα έτρεχα και ήξερα ότι δεν ήμουν μόνη μου. Είχα όλους εσάς που με στηρίξατε, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Καρέ-καρέ ο συγκλονιστικός τερματισμός της Ντρισμπιώτη

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares