Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ: Επιστροφή των βιβλίων Θρησκευτικών στο Υπουργείο της Κεραμέως

Του Στέφανου Δαμιανίδη

Τα τελευταία 24ωρα δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από αγανακτισμένους γονείς, οι οποίοι μου στέλνουν δεκάδες φωτογραφίες από τα βιβλία τον Θρησκευτικών που έφεραν τα παιδιά τους στο σπίτι, μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς… Διαβάζω τα μηνύματα και συνειδητοποιώ ότι μέσα από την οργή μπορεί να γεννηθεί… πρέπει να γεννηθεί ένα αποτέλεσμα!

Κάθε χρόνο φυσικά τα ίδια λέμε… Τα λέμε, τα ξαναλέμε… και κάθε ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιά τα παιδιά μας στο γυμνάσιο και το δημοτικό αντί για βιβλία θρησκευτικών παίρνουν από τους δασκάλους τους  πανθρησκειακά σκουπίδια, υπογεγραμμένα από το θλιβερό σινάφι των ψευτοθεολόγων, που κάθε Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια διορίζει, χωρίς το παραμικρό θρησκευτικό κριτήριο.

Ποιο είναι όμως πραγματικά το κλειδί της όλης υπόθεσης; Το κλειδί είναι η μαζική αντίδραση των Ελλήνων γονιών! Φυσικά, υπάρχουν ακόμη κάποιοι δάσκαλοι, που στην πράξη θα παρακάμψουν αυτά τα εργαλεία αποχριστιανισμού, αλλά αυτοί είναι λίγοι… πολύ λίγοι… Οι περισσότεροι δυστυχώς θα μιλήσουν στα παιδιά μας για την Παναγία γκέισα, θα τους παρουσιάσουν τον Ιησού ως μετανάστη, προκειμένου να το φτάσουν στην «ενσωμάτωση», δεν πρόκειται ποτέ στην παράδοση του μαθήματος να μιλήσουν για τους βίους των Αγίων και πάει λέγοντας!

 

 Ήρθε η ώρα λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε κάτι: Το παιχνίδι το έχουμε στα χέρια μας οι γονείς!

Όσο οι αντιδράσεις μας απέναντι στη συγκεκριμένη μέθοδο πνευματικής σύγχυσης των παιδιών μας θα μεγαλώνουν,  όσο αυτά τα άθλια πατσαβουρόχαρτα θα επιστρέφονται στα σχολεία μέσα σε φακέλους ως απαράδεκτα και όσο θα εμπεδώνεται ότι ο μόνος φυσικός προορισμός τους είναι ο σκουπιδοτενεκές, τόσο και θα λαμβάνουν το απαραίτητο μήνυμα οι ιθύνοντες νόες της Μεγάλης Επανεκκίνησης… και το μήνυμα στην περίπτωση αυτών των βιβλίων της μαζικής λοβοτομής είναι ένα: Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥΣ!

Φυσικά το θέμα αυτών των βιβλίων δεν είναι μεμονωμένο. Είναι απλώς μία πλευρά της ευρύτερης απόπειρας απονεύρωσης και ξεδοντιάσματος των Ορθόδοξων Ελλήνων και η προώθηση της παγκοσμιοποιημένης ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Πανθρησκείας. Της ατζέντας δηλαδή, που μέρα τη μέρα εισβάλλει όλο και πιο έντονα στις ζωές μας, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Αυτός ο θρησκευτικός υβριδικός πόλεμος, αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ με μαθηματική ακρίβεια θα αφανίσει την Ελλάδα και στη θέση της θα εγκαθιδρύσει έναν πολυθρησκειακό πολτό, εύκολα διαχειρίσιμο και χωρίς κανέναν συνδετικό δεσμό.

Εμείς συνεπώς τι θα κάνουμε; Την ώρα που κάποιοι απροκάλυπτα διαλύουν όλα όσα γνωρίζουμε, όλα όσα αποτελούν την ιστορία και τον πολιτισμό μας, θα παραμείνουμε απαθείς;

Ρητορικό το ερώτημα… ή μήπως όχι;

Shares