Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αντιδράσεις με την μητέρα που μαχαίρωσε στον θώρακα τον γιο της – “Φοβήθηκε και αντέδρασε ενστικτωδώς”

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε σπίτι. Μια μητέρα μαχαίρωσε τον γιο της, στην κουζίνα του σπιτιού. Οι περιγραφές των όσων έγιναν, προκαλούν συζητήσεις…

Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν με μια μητέρα να τραυματίζει με μαχαίρι το παιδί της. Όλα έγιναν την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα και κρατούσε μαχαίρι. Ο γιος της, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είπε ότι την πλησίασε με σκοπό να την πάρει αγκαλιά. Η γυναίκα υποστήριξε ότι φοβήθηκε και αντέδρασε ενστικτωδώς. Κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στον θώρακα του 61χρονου που τραυματίστηκε. Όταν ώρες αργότερα πήγαν μαζί σε νοσοκομείο, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μια γυναίκα 80 ετών που μεγάλωσε τον παραπληγικό γιό της μόνη της, τον μαχαίρωσε προχθές το βράδυ 28 Νοεμβρίου. Ο 61χρονος παραπληγικός άντρας που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, πήγε να αγκαλιάσει την μητέρα του την ώρα που εκείνη μαγείρευε και κρατούσε μαχαίρι. Το αποτέλεσμα ηταν να του το καρφώσει στον θώρακα, αλλά φάνηκε πως το τραύμα δεν ανησύχησε κανέναν από τους δύο.

Στις 03:00 τη νύχτα της Τρίτης αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο και ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. «Με μαχαίρωσε η μητέρα μου» φώναζε ο 61χρονος και σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Ο 61χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε. Ο ίδιος σημείωσε πως ήθελε να την αγκαλιάσει και πως δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά νόμιζε ότι ήταν μία απλή αμυχή. Όταν όμως άρχισε να αιμορραγεί φοβήθηκε.

Το γεγονός όμως ότι έφερε τραύμα από μαχαίρι οδήγησε το προσωπικό του Νοσοκομείου να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός και μάλιστα στον θώρακα.

 

Σύμφωνα με το gegonota.news, η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε δόλος και με εντολή Εισαγγελέα δεν συνελήφθη η ηλικιωμένη. Ο 61χρονος έφερε επιπόλαιο τραύμα και οδηγήθηκε στην Χειρουργική Κλινική, από όπου σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

 

newsit.gr

Shares