Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ανθρωποκτονία στην Ρόδο: Τι έλεγε η Δώρα στην τηλεόραση λίγο πριν το συμβάν

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα της, αποκαλύπτοντας πως η αδερφή του 40χρονου είχε παρέμβει κάποιες φορές, πριν χωρίσει το ζευγάρι, προσπαθώντας να συνετίσει τον δολοφόνο και αυτόχειρα για την αρρωστημένη ζήλια του.

«Τι κάνεις; Η Δώρα είναι ελεύθερος άνθρωπος. Θέλει τον χώρο της», φέρεται να του είχε πει, σύμφωνα με τη μητέρα της 32χρονης.

Όταν μάλιστα η αδικοχαμένη καθηγήτρια τον χώρισε, είπε στην αδερφή του:

«Δεν θα κινηθώ νομικά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου. Να μην βρεθεί μπροστά μου. Θα χρειαστεί βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι καλά».

 

«Είχε νοικιάσει αμάξι και την παρακολουθούσε»
Στο μεταξύ, συγγενείς της άτυχης γυναίκας που κηδεύτηκε χθες Παρασκευή (24/09) σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομερείς για τη συμπεριφορά του δράστη, μετά την απόφαση της Δώρας να χωρίσουν.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξαδέλφη της 32χρονης, ανέφερε πως ο 40χρονος έχει νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να παρακολουθεί τις κινήσεις της χωρίς να γίνει αντιληπτός.

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει», είπε.
Παράλληλα, πρόσθεσε πως η Δώρα ήταν 8 μήνες ζευγάρι με τον δράστη, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, δείχνοντας σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς πριν από τη συγκατοίκησή τους στο τέλος Ιουλίου.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε.

Αφού υπογράμμισε, δε, ότι ούτε τηλεόραση δεν την άφηνε να δει μόνη, τόνισε ότι η ξαδέλφη της δεν γνώριζε τίποτα για το βίαιο παρελθόν του συντρόφου της, τον οποίο είχε καταγγείλει τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και μια πρώην σύντροφός του, «αλλιώς δεν θα ήταν μαζί του».

«Της έλεγε: “μην δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί”. Οπότε εκείνη σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», είπε.

Μετά τον χωρισμό τους, ο 40χρονος δεν ενοχλούσε αρχικά την 32χρονη, ούτε και της έστελνε μηνύματα, κάτι που την έκανε να νιώσει ανακούφιση, ωστόσο λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία, η μητέρα του θύματος τής είχε αποκαλύψει πως ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε.

«Δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα», κατέληξε.

«Το παιδί μας ήταν καλό. Θα έφευγε για μεταπτυχιακό. Είχα χαρεί γιατί νόμιζα ότι ο δράστης ήταν από καλή οικογένεια, που να ξέρω ότι είχε τέτοια προβλήματα. Ήταν σε κατηχητικά και σε αυτά, δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι ξυλοκόπησε άλλες κοπέλες, ότι απειλούσε την πρώην γυναίκα του. H μαμά της πρέπει να ήξερε κάποια πράγματα, αλλά όχι ότι ήταν τέτοιο παιδί. Πρέπει να το είχα προλάβει οι γονείς του, δεν μπορεί να μην ήξεραν ότι το παιδί τους είχε τέτοιο πρόβλημα. Τώρα έκλεισαν δύο σπίτια», είπε, από την πλευρά της θεία της νεαρής.

Τέλος ένας, φίλος της 32χρονης μίλησε για την προσωπικότητά της, δηλώνοντας σοκαρισμένος από τις εξελίξεις.

«Πηγαίναμε στην ίδια σχολή. Σοκαρίστηκα. Ήξερα και μια παλιά σχέση που ήταν πολύ ζηλιάρης, επίσης. Αυτό που έγινε δεν το περίμενε κανείς. Ήταν ένα κορίτσι πολύ ευαίσθητο και δεν ξέκοβε εύκολα από καταστάσεις. Ήταν και ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό ίσως προκαλούσε τη ζήλεια» είπε στο Mega.

 

Πηγή: sputniknews.gr, newsit.gr

 

 

 

Shares