Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ανθελληνική παρέλαση Αλβανών στην Νέα Υόρκη – ΚΟΣΜΟΣ Με συνθήματα για «γενοκτονία των Τσάμηδων» η παρέλαση Αλβανών στη Νέα Υόρκη!Αλβανό «έβγαλαν» τον Κολοκοτρώνη …

Ανθελληνική παρέλαση Αλβανών στην Νέα Υόρκη - ΚΟΣΜΟΣ  Με συνθήματα για «γενοκτονία των Τσάμηδων» η παρέλαση Αλβανών στη Νέα Υόρκη!Αλβανό «έβγαλαν» τον Κολοκοτρώνη ...

Πρόκληση από Αλβανούς εθνικιστές που οργάνωσαν παρέλαση στην 5η λεωφόρο τηςΝέας Υόρκης καταγγέλλοντας την Ελλάδα για τη «γενοκτονία των τσάμηδων». 

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση των Τιράνων ήταν επισήμως απούσα επισήμως. Μάλιστα στο κάτω μέρος του άρματος που συμμετείχε στην παρέλαση βρισκόταν και το πορτραίτο του -Αλβανού όπως υποστηρίζουν- Θεόδωρου Κολοκοτρωνη.

«Εμείς σαν Αλβανοί θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την Αλβανία. Σαν Αλβανική παροικία στη Νέα Υόρκη, σαν ρίζες της Αλβανίας εδώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε την Τσαμουριά και τους ανθρώπους της. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση τους, έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Κέπι, πρόεδρος του συλλόγου «Αλβανικές ρίζες».

Γεμάτοι μίσος οι Αλβανοί: «Κάντε κάτι για την Τσαμουριά, μας έσφαξαν οι Έλληνες» – Ανθελληνική παρέλαση με πορτραίτο του «Αλβανού» Θ.Κολοκοτρώνη

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 11. Juni 2019

Οι παριστάμενοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχημάτιζαν τον αετό που είναι σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού και ζητούσαν να μπει η Ελλάδα στη θέση της.

«Ποτέ δεν θελήσαμε εκδίκηση. Ποτέ δεν θέλαμε ακραίες δράσεις. Ζητούμε απλά το δίκιο, τη δικαίωση για τους χιλιάδες εκείνους που δεν έχουν έναν τάφο, τη δικαίωση για τους χιλιάδες που δεν μπορούν να πάνε ούτε στο κατώφλι του σπιτιού τους. Θέλουμε δικαιοσύνη και τίποτε άλλο» δήλωσε ο Μαρίν Μέμα.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares