Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 32χρονης

dikastiria-anogeia

Στην πρώτη της κατάθεση, η 32χρονη δεν περιέγραψε την ακριβή ροή των γεγονότων, καθώς, όπως είπε, ήταν σε κατάσταση μέθης – «Έγινε με τη συναίνεσή της» ανέφερε ο 33χρονος

Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος από τα Ανώγεια, που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού 32χρονης, η οποία είχε πάει με την παρέα της στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Στο μεταξύ, η 32χρονη αναμενόταν αρχικά να μεταβεί στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, ωστόσο έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ως προς τα γεγονότα, ενώ εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθεί και για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την πρώτη κατάθεση δεν ήταν σε θέση να περιγράψει ακριβώς τη ροή των γεγονότων και όσων συνέβησαν από την μεταφορά της από την ταβέρνα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, όπως είπε, έχει εικόνες τις οποίες περιέγραψε αποσπασματικά.

Ως προς τον 33χρονο, θυμάται την παρουσία του και συγκεκριμένες παραστάσεις, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσει 100% λόγω της κατάστασης της ούσα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ασφάλεια Ρεθύμνου οδηγήθηκε στη σύλληψη του 33χρονου, με τα εξής δεδομένα: πρώτον ότι είναι αυτός που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, δεύτερον ότι ο ίδιος παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι έγινε με την δική της θέληση η ερωτική συνεύρεση και τρίτον, ιατροδικαστικά προκύπτουν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ της κακοποίησης της 32χρονης και συγκεκριμένα αμυχές, εκδορές, μώλωπες αλλά και ρήξεις.

«Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές – Καμία μόνη»

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, σύμφωνα με το rethnea.gr, κατά την μεταφορά του 33χρονου στην εισαγγελία, είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, που ύψωσαν πανό το οποίο έλεγε: «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές – Καμία μόνη».

Πηγή: RethNea

Shares