Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΝΗΣΥΧΟΙ οι Ρώσοι για τα περιστατικά ΘΑΝΑΤΟΥ Ρώσων στην Τουρκία! Τί συμβαίνει – Δεκάδες περιστατικά…

“Οι Ρώσοι τουρίστες που χάνουν τη ζωή τους κατά τις διακοπές στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, αρχίζει να προβληματίζει τον ρωσικό τύπο”, ανέφερε σήμερα μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αλεξέι Γιορόφ.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, ο Ρώσος υπουργός ανέφερε ότι φέτος από την έναρξη της τουριστικής περιόδου σκοτώθηκαν στην Τουρκία 88 Ρώσοι πολίτες και άλλοι 40 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και έχουν μεταφερθεί στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται σε καρδιαγγειακές παθήσεις που προκαλούνται από την ξαφνική αλλαγή του κλίματος.

“Οι περισσότεροι τουρίστες είχαν προβλήματα εξαιτίας της ζέστης, και την υψηλή υγρασία με αποτέλεσμα να πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο και να δημιουργούνται άλλα σχετικά προβλήματα. Επίσης, υπάρχουν αυξημένος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων που αφορούν τα τουριστικά λεωφορεία”.

Να θυμίσουμε ότι το 2018 επισκέφθηκαν την Τουρκία περίπου 6 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες και φέτος αυτός ο αριθμός αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερος.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares