Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023

Ανήλικος έκλεψε δυο μοτοσικλέτες μέσα σε μια νύχτα

Οι μοτοσικλέτες βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους


«Αχόρταγος» λάτρης των δυο τροχών και της ταχύτητας ήταν ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε μέσα σε μια ημέρα -το περασμένο Σάββατο- δύο μοτοσικλέτες από γειτονιές του Βόλου, έκανε τις βόλτες του με αυτές και τις εγκατέλειψε. Όμως, τον πρόδωσαν τα αποτυπώματα που άφησε.

Οι μοτοσικλέτες βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, αφού πρώτα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ανήλικου δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Έκλεψε δυο ποδήλατα

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα προέκυψαν από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια για τις κλοπές δυο ποδηλάτων αξίας 300 ευρώ το καθένα από την πόλη των Σερρών, που είχαν γίνει στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και την περασμένη Πέμπτη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ τα δύο ποδήλατα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares