Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Ανήκουστο: Ο ψευδογιατρός κατηγορούσε τον 16χρονο για την επιδείνωση της υγείας του-H απάτη τον σκότωσε…

Το απόλυτο σοκ με τη δράση του 47χρονου ψευδογιατρού…

Απίστευτα είναι τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον ψευτογιατρό-“δολοφόνο” και για τη συμπεριφορά του απέναντι στα θύματά του, καθώς φαίνεται πως κατηγορούσε τον 16χρονο για την επιδείνωση της υγείας του.

Δεν έχουν τέλος τα σοκ που προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του 47χρονου ψευτογιατρού ο οποίος με εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους και με τις πράξεις του προκάλεσε τον θάνατο τριών εξ αυτών, δύο παιδιών ηλικίας 14 και 16 ετών και ενός 76χρονου.

Ο αδίστακτος, όπως αποδεικνύεται, 47χρονος «γιατρός» έφτανε στο σημείο να κατηγορεί τα θύματά του για την επιδείνωση της υγείας του που ήταν εμφανής από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής της «θεραπείας» που τους χορηγούσε.

«Ανατριχιαστικό είναι ότι τον ακούγαμε να λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, γιατί όλα τα δημιουργεί το δύστροπο και αντιδραστικό στη θεραπεία παιδί μας που το έχουμε κακομαθημένο. Τον ακούγαμε τυφλά, με αποτέλεσμα να πιέζουμε το παιδί μας για να καταπίνει όλα τα αηδιαστικά φάρμακα και αποστάγματα που του έδινε ο «Κοντός», να το μαλώνουμε όταν εξέφραζε δυσφορία. Νοιώθουμε εκ των υστέρων ότι βασανίζαμε εμείς οι ίδιοι το παιδί μας, τυφλωμένοι από την ελπίδα και τις ψευδείς παραστάσεις του περί βεβαίας ίασης», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς του 16χρονου στην μηνυτήρια αναφορά τους για τον ψευτογιατρό που αποκάλυψε το STAR.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι γονείς του το παιδί τους «μαρτύρησε» για 1,5 μήνα κάνοντας εμετούς με τον «Νίκο Κοντό» να τους ζητά να μαλώνουν τον 16χρονο.

«Για ενάμιση μήνα μαρτύρησε προσπαθώντας να ακολουθήσει τη θεραπεία κάνοντας εμετούς και αδυνατίζοντας μέρα με τη μέρα. Για όλα αυτά μας έλεγε ότι τον έχουμε κακομαθημένο, ότι πρέπει να τον μαλώνουμε να μην τον χαρίζουμε για το καλό του. Και εμείς τον ακούγαμε. Διαχειρίστηκε την πολύτιμη ζωή του παιδιού μου με ψεύτικο τρόπο και εμείς ζούσαμε μέσα στην πλάνη μας», λένε οι γονείς.

Ο «Κοντός» υποδυόταν πολλούς ρόλους με ένα κοινό γνώρισμα: την πειθώ και τον ψυχικό καταναγκασμό. Όπως λένε οι γονείς του 16χρονου νόμιζαν ότι τους υπνώτιζε.

«Είχε το θράσος να μας εμπαίζει ακόμη και όταν το παιδί ψυχορραγούσε στην εντατική. Μας έλεγε ότι σε λίγες ημέρες θα συνέλθει, αφού για όλα έφταιγε μια γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει», λένε ξεσπώντας οι γονείς του 16χρονου.

pentapostagma.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares