Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Άγγελος Λάτσιος: Εξόρμηση στα χιόνια μαζί με την Γαία Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος τους τελευταίους μήνες όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαίας Μερκούρη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι ωστόσο κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση ότι είναι ζευγάρι.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να το παραδεχτούν καθώς οι δύο νέοι δεν κρύβουν πλέον το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Την περίοδο των Χριστουγέννων ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη βρέθηκαν στην Αμερική και πέρασαν μοναδικές στιγμές. Συχνά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον παγωμένο καιρό και έκανε εξόρμηση στην Παύλιανη για να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο. Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με το πώς τα πέρασαν στις μίνι διακοπές τους.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Shares