Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022

“Ανεμοθύελλα” στην ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Αθήνα – “Να φύγει το ΠΑΣΟΚ μπας και σωθεί ο τόπος!”

Πολιτική ανεμοθύελλα προκλήθηκε από την ομιλία χείμαρρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μίλησε τόσο για την πολιτική επικαιρότητα, όσο και έχοντας παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της Ελληνικής Λύσης. Έχει αναφερθεί ανάμεσα αυτών και στο περιβόητο θέμα των υποκλοπών, αλλά και εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα εξουσίας και στα “υποκομματίδια”, όπως τα χαρακτηρίζει.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επισκεπτόμενος την Αθήνα, στο ξενοδοχείο Ζαφόλια, μίλησε για τα επίκαιρα θέματα, όπως η ακρίβεια, η επισιτιστική κρίση και το ενεργειακό. Τόνισε, όπως πάντα, πως η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί άμεσα τον φυσικό της πλούτο, ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο από τις τρεις προαναφερθείσες προκλήσεις.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ, του οποίου η μαύρη πολιτική του ιστορία είναι πλέον πασίγνωστη, καλώντας τους πολίτες να “διώξουμε” το ΠΑΣΟΚ, “μπας και ησυχάσει πλέον ο τόπος!”. Παράλληλα έκανε και κριτική προς τα κόμματα εξουσίας της αντιπολίτευσης που σιωπούν για τις δολοφονίες δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν και σε προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους.

Αμέσως έκανε επίθεση και στα “υποκομματίδια”, όπως τα χαρακτηρίζει τα καινούργια πολιτικά κόμματα της ευρύτερης δεξιάς, τα οποία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το κράτος με τον νέο εκλογικό νόμο δίνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για κάθε κόμμα που ξεπερνάει το 1.5% και επιμένει πως είναι προσκείμενα προς την Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι το παρών έδωσε και η Νεολαία της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε το βίντεο και μάθετε για τι άλλα θέματα μίλησε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares