Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Android: Τι ανακοινώθηκε σχετικά με τις καινούργιες λειτουργίες

Δέκα νέες λειτουργίες για συσκευές Android ανακοίνωσε η Google. Οι νέες αυτές λειτουργίες θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες.

Το σημαντικό για τις νέες λειτουργίες είναι ότι δεν εξαρτιόνται από τον εκάστοτε κατασκευαστή, καθώς η Google θα τις ενεργοποιήσει απευθείας.

 

Android: Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες

1. Τα YouTube Music, Google Play Books και Google Photos People & Pets αποκτούν νέα widgets (εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για περισσότερες πλατφόρμες λογισμικού ή μια).

2. Ορισμένες συσκευές με Android 12 (Google Pixel 6 ή Samsung Galaxy S21) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κλειδιά αυτοκινήτου BMW
3. Ειδοποιήσεις (Family Bell) για οικιακές δραστηριότητες

4. Στην υπηρεσία Google Photos (γκούγκλ φωτογραφίες) θα δημιουργούνται αναμνηστικά βίντεο.

5. Κάθε μήνα θα πραγματοποιείται μια αυτόματη επαναφορά όλων των αδειών για τη συλλογή των δεδομένων των χρηστών από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν.

6. Το Google Gboard εμπλουτίζεται με χιλιάδες νέους Emoji Kitchen συνδυασμούς.

 

7. Αυτόματη εκκίνηση του Android Auto, όταν η συσκευή συνδέεται στο αυτοκίνητό σας.

8. Το κουμπί αναπαραγωγής στην αρχική οθόνη του Android Auto θα είναι πάντα ενεργοποιημένο για εκκίνηση της αγαπημένης σας μουσικής.

9. Το κουμπί φωνητικής αναζήτησης γίνεται γρηγορότερο για την ανεύρεση μουσικής.

10. Έξυπνες απαντήσεις για το Android Auto που επιτρέπουν στον Assistant (εξυπηρέτη) να απαντά γρήγορα με έτοιμες απαντήσεις και προσαρμοσμένα μηνύματα.

 

Πηγή: grtimes.gr

Shares