Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Άνδρας που κέρδισε επτά φορές το λαχείο είχε αποκαλύψει την αλάνθαστη στρατηγική του

Τα βραβεία που είχε κερδίσει κυμαίνονταν από 10.000 – 850.000 ευρώ

Την «συνταγή» της επιτυχίας του αποκαλύπτει ο άνδρας που έχει καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος, καθώς έχει κερδίσει επτά φορές το λαχείο.

Ο Richard Lustig κατάγεται από την Φλόριντα των ΗΠΑ και είχε καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης, αφού είχε πετύχει κάτι πολύ σπάνιο. Πιο συγκεκριμένα από την περίοδο 1993 εώς και το 2010, κατάφερε να κερδίσει το λαχείο σε επτά διαφορετικές πολιτείες.

Τα βραβεία που είχε κερδίσει κυμαίνονταν από 10.000€ – 850.000€.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε αμερικάνικο μέσο, είχε δηλώσει πως όλα αυτά τα χρόνια δεν κέρδισε μόνο στο λαχείο αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα και από άλλα τυχερά παιχνίδια.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε πως είχε ασχοληθεί με τα λαχεία 25 χρόνια και αποκάλυψε την στρατηγική του.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει σημασία στο πως θα επιλέξει κανείς τα νούμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις τους ίδιους αριθμούς σε διαφορετικές κληρώσεις».

Ο Richard απεβίωσε το 2018 σε ηλικία μόλις 67 ετών. Στην συνέντευξη του είχε παροτρύνει τους τηλεθεατές, να μην εθιστούν ποτέ και να παίζουν ξεκάθαρα για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι κερδοσκοπίας. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares