Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας έκλεψε βαν από τον Πύργο, το άφησε στον Πειραιά και επέστρεψε για να… συλληφθεί

Την σκοπιμότητα της παράξενης κλοπής διερευνούν οι αστυνομικοί

Την σκοπιμότητα της κλοπής ενός από τον Πύργο διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διαπίστωσαν ότι ο δράστης το πήγε μέχρι τον Πειραιά, όπου το άφησε και επέστρεψε στο σημείο απ’ όπου το είχε κλέψει με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια τους και να περάσει τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια.

Τα πλάνα που κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τον αλλοδαπό δράστη τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων να δοκιμάζει να κλέψει το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο στον ίδιο δρόμο της πόλης, ώσπου κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα ενός επαγγελματικού βαν γνωστής επιχείρησης και να διαφύγει με αυτό. Άγνωστο για ποιον λόγο, όμως, το εγκατέλειψε στην Δραπετσώνα όπου βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Για επίσης άγνωστο λόγο, ο αλλοδαπός όχι μόνο γύρισε στον Πύργο, αλλά τα Χριστούγεννα τριγύριζε στην ίδια περιοχή που είχε κλέψει το βαν! Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας, οι οποίοι τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου τετελεσμένη και σε απόπειρες, με την προανάκριση να συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν επρόκειτο να παραλάβει το κλεμμένο όχημα κάποιος συνεργός του και πού θα το χρησιμοποιούσε.

pronews.gr

Shares