Κυριακή , 9 Μάϊος 2021
Τελευταία Νέα

Αναζωπυρώνεται ο πόλεμος στη Συρία-Μεγάλη επίθεση του καθεστώτος στην Ιντλίμπ…

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας επίθεση – τη μεγαλύτερη του τελευταίου μήνα – στην περιοχή του Ιντλίμπ, καθώς τα στρατεύματα του εκτόξευσαν αρκετούς πυραύλους και οβίδες προς τις θέσεις του εχθρού στην ευρύτερη περιοχή του Ιντλίμπ, στην τοποθεσία Τζαμπάλ Αλ Ζάουγια…

Όπως ήδη ανέφερε το ΟnAlert, τις τελευταίες μέρες όλα έδειχναν πως οι αντιμαχόμενες πλευρές ετοιμάζονταν για μεγάλης κλίμακας επιθέσεις, υπό το «άγρυπνο βλέμμα» της Άγκυρας.

Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές από το πεδίο της μάχης, ο Συριακός στρατός ξεκίνησε τις επιθέσεις του χτυπώντας την εχθρική πρώτη γραμμή, με μονάδες του πυροβολικού.

Η επίθεση του Συριακού πυροβολικού ήταν τόσο σφοδρή, που ως αποτέλεσμα οι εκρήξεις ακούστηκαν σε ολόκληρη την περιοχή της Τζαμπά Αλ Ζάουιγια.

Μετά τις επιθέσεις του πυροβολικού, ο Συριακό στρατός επέκτεινε τις επιχειρήσεις του σε αρκετά σημεία της περιοχής, μεταξύ αυτών, και της στρατηγικής σημασίας πόλη της Αρίχα.

Επίσης, η έκθεση ανέφερε ότι ο Συριακός Στρατός χρησιμοποίησε και εναέρια μέσα για την υποστήριξη των επιθέσεων του, με κύριο επίκεντρο την περιοχή της Τζαμπάλ Αλ Ζάουγια.

Πηγή: ΑΜΝ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares