Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άναυδοι Χατζηνικολάου – Δελλατόλας με τα όσα είπε ο Κ. Βελόπουλος: “Έλληνες πολιτικοί είναι τα ΚΑΝΙΣ ΤΕΡΙΕ της Μέρκελ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλα τα θέματα μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στον Real fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αντώνη Δελλατόλα.Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την συνομιλία του με τους δύο δημοσιογράφους αναφερόμενος στο σκάνδαλο Novartis και την αλλοπρόσαλλη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, στην ουσία δίνοντας δίκιο στα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της.

Μάλιστα, παραλλήλισε το σκάνδαλο Novartis με το σκάνδαλο Siemens, εννοώντας ότι οι εταιρείες δεν έχουν πληρώσει το παραμικρό πρόστιμο για τα όσα έπραξαν, ενώ ταυτόχρονα κανένας πολιτικός δεν διώκεται.

Στο πολιτικό κομμάτι της υποθέσεως ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ζήτησε ο φάκελος Παπαγγελόπουλος να πάει στη δικαιοσύνη και υποστήριξε ότι κανονικά θα έπρεπε να παραπεμφθεί και ο Αλέξης Τσίπρας, όμως η δικαιοσύνη όντας αιχμάλωτη της κομματοκρατίας δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα αλλά ακολουθεί πολιτικές εντολές (τώρα της Ν.Δ., πριν του ΣΥΡΙΖΑ).

Στη συνέχεια υπενθύμισε ότι, όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, θα πρέπει να η πολιτική εξουσία να διακριθεί από την δικαστική και να γίνει η δικαιοσύνη πραγματικά ανεξάρτητη. Κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν συμβαίνει, αντιθέτως ο Άρειος Πάγος υπακούει τις “εντολές” της κυβερνήσεως.

Ερωτώμενος ο κ. Βελόπουλος από τον κ. Δελλατόλα για το σκοπιανό, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ τόνισε ότι οι Σκοπιανοί παραβιάζουν συνεχώς την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και θα έπρεπε να την ακυρώσουμε άμεσα, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι εγκλωβισμένη στις “εντολές” της Μέρκελ.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς θα μπορούσε να αλλάξει ή να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών μιλώντας για ναυτικό αποκλεισμό εάν χρειαστεί και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μόνο μία Μακεδονία, κι αυτή είναι ελληνική.

Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:

 

http://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2618323581539423/?v=2618323581539423

 

 

 

 

 

 

 

Shares