Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αλβανία – Δεν μπορούσε να πετάξει το ελικόπτερο

Δεν κατάφερε να απογειωθεί το ελικόπτερο του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιτίας καιρικών συνθηκών, κι έτσι αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αλβανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρισκόταν σήμερα και αύριο στην Αλβανία, όπου θα λάμβανε μέρος στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, ενώ θα έχει και σειρά επαφών.

Ωστόσο, σήμερα, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως η προγραμματισμένη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού αναβάλλεται προς το παρόν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος για αυτή την αναβολή ήταν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, με το ελικόπτερο που θα τον μετέφερε σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη να μην μπορεί να πραγματοποιήσει την πτήση.

Μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Αλβανίας, ενώ προηγουμένως θα είχε συναντήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες και με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

Τον πρωθυπουργό θα συνόδευαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.

ieidiseis.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares