Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ – Φεύγει ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πιθανότατα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του για το MLS της Αμερικής.

Είδηση – βόμβα για τον ΠΑΟΚ λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Οι άνθρωποι του δικεφάλου βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ομάδα από το MLS για την παραχώρηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος πιθανότατα φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι Αμερικάνοι ανέβασαν την πρόταση τους τις τελευταίες ώρες κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δώσει το «ok» για την παραχώρηση του Πολωνού σέντερ φορ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει πως μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ ή εκείνο που θα έβρισκε σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και από την πλευρά του πίεσε τις καταστάσεις τις τελευταίες μέρες ώστε να πείσει τον ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και όλα δείχνουν πως η εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ ήταν και η τελευταία για τον Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

in.gr

Shares