Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Ανατροπή με την υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση συγγενική ή άλλη με κανέναν από τους κατηγορούμενους ανήλικους.

Καμία σχέση, συγγενική ή άλλη, δεν έχει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον όπου οι ανήλικοι βίαζαν τον 15χρονο, σύμφωνα με την ίδια. Μέχρι στιγμής φήμες ήθελαν το σπίτι να ανήκει σε γιαγιά ενός εκ των κατηγορουμένων.

Μιλώντας στο Star, η ίδια ανέφερε: «Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου».

Μάλιστα η ίδια έμαθε ότι εμπλέκεται το σπίτι της στη συγκεκριμένη υπόθεση από το Δήμο. «Το έμαθα από το Δήμο, όταν από τον Δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος».

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, δηλώνει παντελή άγνοια, για το πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι. «Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς».

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares