Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Ανατριχιάζει η δικηγόρος των παιδιών που κατήγγειλαν τους γονείς τους για βιασμούς: «Τα πάσαραν σε φίλους και η μάνα δεν μιλούσε»!

Ο πατέρας βίαζε δύο αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, από το 2017 – Χωρίς έλεος διοργάνωνε πάρτι οργίων


Αλλεπάλληλες είναι οι καταγγελίες παιδιών για πολλαπλούς βιασμούς από οικείους τους, ακόμα και από τους ίδιους τους τούς γονείς. Σοκάρει μία νέα υπόθεση που διαδραματίστηκε στα Πετράλωνα, με τα δύο παιδιά μίας οικογένειας να μηνύουν τους γονείς τους, τη μητέρα για κάλυψη αλλά και τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση!

Όπως ανέφερε, η δικηγόρος του κοριτσιού -το οποίο είναι και ενήλικο-, Δήμητρα Πλαστήρα τόνισε πως «ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι όπου φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί». Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκων έγινε το 2017. Τα παιδιά καταγγέλλουν πως στα «πάρτι οργίων συμμετείχε και ένα θείος της οικογένειας». Εφόσον επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. Η κακοποίηση άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από περίοικο εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του. Η λεπτομερής περιγραφή των παιδιών στη μήνυσή τους κατά της μητέρας τους είναι ανατριχιαστική και δίνει την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά τα «πάσαρε» και σε φίλους της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πα-τέρας της οικογένειας διατηρούσε κατάστημα σε μία γειτονιά των Πετραλώνων. Όλοι είχαν παρατηρήσει μία περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη συνοικία και έδειχνε μόνιμα πως είναι φοβισμένο. Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να αναφέρεται στο τι συνέβαινε στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares