Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη συμφωνία Τουρκίας – Μητσοτάκη! Μόνο ο K. Βελόπουλος τόλμησε

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πραγματοποίησε ομιλία σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής

Ο Προέδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για την ιδιωτικοποίησή του κράτους και της Ελλάδος που επιδιώκει η κυβέρνηση.

Με αεροδρόμια λιμάνια και δρόμους η κυβέρνηση της ΝΔ να έχει ιδιωτικοποιήσει είδη πάρα πολλά και θέλει να ιδιωτικοποιήσει ακόμα περισσότερες υποδομές της χώρας ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ακούστηκαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης προτάσεις σχετικά με τον τομέα του εμπορίου της χώρας και πως μπορεί να γίνει πολύ πιο παραγωγικό και κερδοφόρο για το κράτος και τους πολίτες του και όχι μόνο για τους ολιγάρχες.

“Υπήρξε έλλειψη εν συναίσθησης” είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με τις φωτογραφίες και τα γέλια στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα των μεγάλων πυρκαγιών στον Έβρο. Και ανέφερε για το θέμα των ανεμογεννητριών πως ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να τοποθετήσει 26 χιλιάδες ανεμογεννήτριες σε ολη την επικράτεια και συγκεκριμένα σε περιοχές που έχουν πολύ αέρα την ίδια ώρα που στην Γερμανία ανοίγουν και παλι τα λιγνιτωρυχεία σχολίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Για τις ταυτότητές ανέφερε πως ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να γραφικοποιήσει το ζήτημα αλλά το θέμα όπως σχολιασε ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι θρησκευτικό πολιτικό κοινωνικό και εθνικό.

 

Δείτε την ομιλία εδώ:

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/1421531968405298

Shares