Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στο Σασμός

Ο Σασμός Συνεχίζεται με ανατρεπτικές εξελίξεις…

Οι σχέσεις όλων των ηρώων ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να αποφύγουν ένα ακόμη αιματηρό χτύπημα ανάμεσα στις δύο οικογένειες, όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MYtv. Ωστόσο, η παρουσία του Παύλου στο χωριό προκαλεί οργή στον Μαθιό, ο οποίος είναι σίγουρος πως εκείνος έδωσε την εντολή δολοφονίας εναντίον του πατέρα του και επίσης εναντίον του Αστέρη. Ο Παύλος, μάλιστα, συναντάει τυχαία τον Μαθιό και την Καλλιόπη και η σύγκρουση ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη με απειλές εκατέρωθεν να προμηνύουν πως τα χειρότερα έρχονται.

Ωστόσο, ο Παύλος έχει να αντιμετωπίσει και τον θυμό της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης, καθώς γίνεται γνωστή η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Κώστας στις φυλακές. Και οι δύο γυναίκες είναι σίγουρες πως ο Παύλος έδωσε την εντολή, αν και εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά. Τις επόμενες ημέρες, όπως θα δούμε, ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζουν εκ νέου τον γάμο τους. Ωστόσο, η σκιά του Παύλου δεν αφήνει τον Μαθιό να χαρεί όσο θα ήθελε και γι’ αυτό παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Κρατώντας όπλο πηγαίνει να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τον Παύλο. Ο τελευταίος δέχεται επίθεση και αιφνιδιάζεται, αλλά ο Μαθιός, αυτή τη φορά, δεν πατάει τη σκανδάλη. Θέλει μόνο να του αποδείξει πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, αλλά το μόνο που ζητάει εκείνος είναι να σταματήσει ο κύκλος αίματος.

Την ίδια ώρα, όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έχουν επηρεάσει πολύ τον Αστέρη, ο οποίος βασανίζεται ψυχολογικά. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο νεαρός ανακοινώνει στους δικούς του πως φεύγει από το νησί. Θα εγκαταλείψει την Κρήτη, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην πληγώνεται κάθε φορά που βλέπει την Αργυρώ να τον κοιτάει με μίσος αλλά και για να μείνει μακριά απ’ όλες αυτές τις συγκρούσεις.

Η απόφαση του Αστέρη, όμως, να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, η οποία με την πρώτη ευκαιρία ξεσπάει στην Αργυρώ θεωρώντας εκείνη υπεύθυνη για αυτή την απόφαση του γιου της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μία μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη. Η Νάντια Κανετάκη, την οποία θα δούμε να υποδύεται η Πένυ Παπαγεωργίου, είναι σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη. Καταφτάνει στο Ρέθυμνο αναζητώντας την ταυτότητά της. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε.

 

zappit.gr

Shares