Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αναστασιάδης: «Έγραψα το “Μη χανόμαστε” στην καραντίνα και η Τζένη μου έλεγε… πάλι βλακείες γράφεις»

«Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής», λέει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και για το τραγούδι «Μη χανόμαστε».

«Χάνω το δρόμο όταν οδηγώ, μένω από βενζίνη, από μπαταρία στο κινητό και με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια. Θυμώνω με τον εαυτό μου που είμαι ασυνεπής ως άνθρωπος κι αναρωτιέμαι γιατί ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχει τύχει να μείνω από βενζίνη τη στιγμή που έφτασα στο βενζινάδικο, πήγα στην αντλία σβηστός.

Δεν μου έχει συμβεί κάτι απρόοπτο ώστε να μη μπορέσω να βγω στην πίστα. Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρόδο και να νομίζω ότι είμαι στη Μυτιλήνη. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου. Στο τέλος θα ξεχάσω και τον εαυτό μου. Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μας. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη. Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε. Έγραψα το “Μη χανόμαστε” στην καραντίνα και η Τζένη μου έλεγε… πάλι βλακείες γράφεις».

Κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω. Σε μια συνέντευξη που έδωσε, η δημοσιογράφος μου μιλούσε για ένα τέταρτο και εγώ δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε».

 

zappit.gr

Shares