Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άναψαν καπνογόνα υποδεχόμενοι οι οπαδοί την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στην Ηγουμενίτσα

Φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν και αποθέωσαν την ομάδα Β που θα αγωνιστεί κόντρα στον Θεσπρωτό.

Οι υποδοχές δεν είναι προνόμιο της πρώτης ομάδας μόνο. Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, έγινε δεκτή με αποθέωση στην Ηγουμενίτσα. «Πράσινοι» υποστηρικτές περίμεναν το πούλμαν της ομάδας Β του «τριφυλλιού» που ταξίδεψε στην πόλη ενόψει του αυριανού (13/11) αγώνα με τον Θεσπρωτό.

Άναψαν καπνογόνα, τραγουδούσαν συνθήματα και φυσικά ξάφνιασαν τους ποδοσφαιριστές που είναι νεαροί και δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Παρουσία φίλων του Παναθηναϊκού θα υπάρχει δεδομένα και στις εξέδρες για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το ματς αυτό έτσι κι αλλιώς είναι ξεχωριστό για την ομάδα Β του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι πως βρίσκει απέναντί της τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ως προπονητή της ομάδας του Θεσπρωτού. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα βραβεύσουν κιόλας τον γενικό αρχηγό των «πράσινων», Γιάννη Καλιτζάκη. Ο οποίος είχε και συμπαίκτη και προπονητή τον Ρότσα.

Η αποστολή που επέλεξε ο Σωτήρης Αντωνίου για τον Παναθηναϊκό Β, είναι η εξής:

Μαργκόνο, Σουρδής, Αντωνίου, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Σερπέζης, Ταβάρες, Βουτσάς, Μπιλάλ, Τερεζίου.

 

onsports.gr

Shares