Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αναποδογύρισε αμάξι – Πώς σώθηκε ο οδηγός

Τροχαίο στην Κρήτη: Πώς σώθηκε ο οδηγός

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα βοήθεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να φτάνουν στο σημείο του τροχαίου στην Ιεράπετρα.

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Πρωτοχρονιά, στην Ιεράπετρα Κρήτης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Πιο συγκεκριμένα, νεαρός οδηγός, ο οποίος επέστρεφε στις 7:40 το πρωί από διασκέδαση έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε στην είσοδο της Ιεράπετρας από Άγιο Νικόλαο. Συγκρούστηκε με σταθμευμένο τζιπ προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές και στη συνέχεια σύρθηκε αναποδογυρισμένο, ξεριζώνοντας ένα δεντράκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου και σταμάτησε.

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα βοήθεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να φτάνουν στο σημείο. Όπως αναφέρει, μάλιστα, το neakriti.gr, ο νεαρός βγήκε από το παράθυρο του συνοδηγού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε αυτοκίνητο στη λωρίδα από Ιεράπετρα προς Άγιο Νικόλαο και επίσης από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα, η οποία έκανε τη βόλτα της. Το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στα πόδια της με εκείνη να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της! Ο νεαρός διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Πηγή:  Newsbomb.gr

Shares