Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022

Ανακοίνσωη της Ελληνικής λύσης για τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης αναφορικά με την ρήτρα αναπροσαρμογής και τον κ.Στάσση της ΔΕΗ

Ανακοίνωση Τύπου

Το να απολογείται υπουργός της κυβέρνησης για τον κ. Στάσση της ΔΕΗ (και τον κάθε κ. Στάσση), όταν οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος, συνιστά «στάση» στη λογική και αποθέωση του παραλογισμού.

Η ομολογία όμως ότι η ληστρική «ρήτρα αναπροσαρμογής» καταλήγει στις «τσέπες» των παραγωγών ρεύματος, ιδιωτών «επενδυτών» δηλαδή, συνιστά ευθεία παραβίαση κάθε έννοιας ελεύθερης οικονομίας!

Ο ιδιώτης που επέλεξε να επενδύσει σε ηλεκτροπαραγωγή με φυσικό αέριο και θησαύριζε επί σειρά ετών, τώρα «διασώζεται» δια της καταστροφής δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και του συνόλου των νοικοκυριών, με πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης. Με απλά λόγια, η Ν.Δ. αντί να προστατεύει τους πολίτες, προστατεύει τα συμφέροντα των ολιγαρχών!

Η Ελληνική Λύση διαβεβαιώνει τόσο την Ν.Δ. όσο και τους «εκλεκτούς» της ολιγάρχες και καρτέλ, ότι θα λογοδοτήσουν για την καταστροφή που επέφεραν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares