Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση Τύπου: Για τις άθλιες συκοφαντίες Ερντογάν και την πέμπτη φάλαγγα εντός Ελλάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι άθλιες συκοφαντίες του Ερντογάν κατά της Ελλάδος από το βήμα του ΟΗΕ, δεν συνιστούν απλώς μία διαστρέβλωση της ιστορίας και της πραγματικότητας, αλλά ευθεία απειλή απέναντι στο ελληνικό έθνος.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως χώρα που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, από την Τουρκία η οποία είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους.

Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει ότι η «παθητική στάση» απέναντι στην βάρβαρη Τουρκία ήταν εγκληματικό λάθος με ασύμμετρες συνέπειες στην εθνική μας ασφάλεια.

Η Ελληνική Λύση όμως είχε ξεκαθαρίσει τον ύποπτο ρόλο ορισμένων ΜΚΟ, πολιτικων προσώπων και ιδιωτών που διέδιδαν την τουρκική προπαγάνδα περί «ελληνικών εγκλημάτων κατά προσφύγων», χρόνια πριν αυτή γίνει «επίσημα» χθές όπλο στα χέρια του Ερντογάν. Η κύρια ευθύνη φυσικά βαρύνει την κυβέρνηση που προκλητικά αφήνει ύποπτες ΜΚΟ να δρουν ανεξέλεγκτα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πέραν της κυβερνητικής ανικανότητας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την δράση μίας «Πέμπτης Φάλαγγας» που προωθεί ευθέως τα συμφέροντα της Τουρκίας εντός των τειχών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares