Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης για τις επιλογές της κυβέρνησης που ευθύνονται για την κατάρρευση της οικονομίας και της κοινωνίας

Ανακοίνωση Τύπου

Η κυβέρνηση επιμένει να ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή συγκάλυψη των εγκληματικών επιλογών της που έχουν οδηγήσει στην καταστροφή την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Ο ισχυρισμός ότι για το πρωτοφανές κύμα ανατιμήσεων και την έκρηξη του κόστους ενέργειας οφείλεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, είναι ψευδής και παραπλανητικός.

Από τον Φεβρουάριο του 2021 η κυβέρνηση σχεδόν διπλασίασε την ηλεκτροπαραγωγή από φυσικό αέριο μειώνοντας περεταίρω την λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων και των υδροηλεκτρικών. Τότε δεν υπήρχε κανένας πόλεμος, παρά μόνον οι επιλογές της Ν.Δ.

Αντίθετα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών απέκλειαν ακόμα και το ενδεχόμενο εξόρυξης των ελληνικών υδρογονανθράκων, καθιστώντας την χώρα «ενεργειακό όμηρο».

Η Ελληνική Λύση εδώ και χρόνια προέτρεπε την κυβέρνηση να εξασφαλίσει με συγκεκριμένες, κοστολογημένες ενέργειες την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, προτείνοντας λύσεις για την συγκράτηση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης.

Μας αγνόησαν και τώρα ψάχνουν για ενόχους.

Οι «ένοχοι» όμως έχουν ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares