Κυριακή , 9 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για το ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωναϊού…

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για το ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωναϊού...

ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΉ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του επιχείρησε με “ενδέχεται”, “ίσως” και “εφ’ όσον” να πείσει τους πολίτες ότι αρχίζει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Ανακοίνωσε ότι επανεκκινούν κάποιες δραστηριότητες αλλά και πάλι προηγήθηκαν τα “ίσως” και τα “θα”. Το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει τις Εκκλησίες (αφού πρώτα τις έκλεισε), μόνο και μόνο επειδή το κράτος αδυνατούσε να κλείσει τα τζαμιά λόγω του Ραμαζανιού.

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού σε καμμία περίπτωση δεν μας έκανε σοφότερους, ούτε καταλάβαμε πότε, επιτέλους, θα επιστρέψει η περιβόητη “κυβερνητική κανονικότητα”. Εκείνο που καταλάβαμε ήταν πως, στην προσπάθειά του να βρει άλλοθι για τα δεινά που έρχονται στα πλατιά λαϊκά στρώματα, μίλησε για παγκόσμια κρίση!

Περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για την παιδεία, την υγεία και την οικονομία. Περιμέναμε με υπομονή να ακούσουμε ένα σχέδιο. Και τελικά ακούσαμε για μια “γέφυρα ασφαλείας”! Με όσα ακούσαμε όμως ούτε “γέφυρα” είδαμε ούτε ασφάλεια μπορέσαμε να νοιώσουμε!

Εμείς, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, δεν του δίνουμε ούτε ασυλία ούτε άλλο χρόνο, γιατί είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε πρόγραμμα, απλώς συνεχίζει το εγκληματικό “βλέποντας και κάνοντας”.
Οψόμεθα την Πέμπτη στην Βουλή!

ΥΓ: Να σημειώσουμε ότι ήταν άστοχη η έκφραση … “μικροί ήρωες” που δόθηκε στους Έλληνες. Κανείς ήρωας δεν είναι μικρός (εκτός αν αναφέρεται κάποιος στην ηλικία του).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares