Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Aνακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τους λαθρομετανάστες…

Aνακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τους λαθρομετανάστες...

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία, δια του κυρίου Στεφανή, ανακοίνωσε τα μέτρα που αφορούν στη διαχείριση των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Μέσα σε 10 ημέρες η κυβέρνηση ανέτρεψε τα προηγούμενα μέτρα και ενώ μας έλεγαν ότι όλοι οι λαθροεισβολείς θα πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα, ξαφνικά ανακοινώνουν ότι θα κάνουν κλειστού τύπου hot spots -όπως λένε οι ίδιοι- στα νησιά και πάλι.

Αυτό αποδεικνύεει ότι δεν έχουν σχέδιο και πηγαίνουν στα τυφλά!

Πηγαίνουν ευθεία στα βράχια.

Η μοναδική λύση -αν η Νέα Δημοκρατία μας ακούσει- είναι τα ακατοίκητα νησιά. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ακούσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και κάποιους εκ των συμβούλων του, που του το πρότειναν.

Ακατοίκητα νησιά – διακοπή χορήγησης επιδομάτων – κλείσιμο των ΜΚΟ για να τελειώσει αυτή η ιστορία που διαλύει τη χώρα, διαφορετικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι σαν να συνεργεί -ως ηθικός αυτουργός- σε ένα έγκλημα, γιατί κάθε εβδομάδα σχεδιάζουν, αλλά ποτέ δε μπορούν να εφαρμόσουν κάτι λογικό!

Και ο “φερετζές” στην ιστορία αυτή που εκτυλίσσεται με την ανικανότητα της κυβέρνησης, είναι ότι σε κάθε hot spot αποφάσισε η κυβέρνηση να κάνει τζαμιά!

Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα γιορτάζει με την κ. Αγγελοπούλου το 1821 και την έξοδο από την χώρα των ισλαμιστών – Μουσουλμάνων, η Νέα Δημοκρατία βάζει τα τζαμιά στην Ελλάδα. Νέα τζαμιά και εν λειτουργία πλέον!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares