Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την “δίκαιη κατανομή” των λαθροεισβολέων…

ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ» ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για “δίκαιη κατανομή “ των λαθροεισβολέων σε όλη τη χώρα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Το ζήτημα των ανεξέλεγκτων ροών δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με ημίμετρα. Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθροεισβολής είναι συγκεκριμένα, και αν εφαρμοσθούν θα αποδειχθούν κι εξόχως αποτελεσματικά.
Κλείσιμο συνόρων, κλείσιμο ΜΚΟ, κακουργηματικές ποινές σε λαθροδιακινητές, δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά και μεταφορά τους εκεί, ενώ πρέπει να πούμε στη Νέα Δημοκρατία ότι με ‘δοσολογίες” δεν μπορεί να κάνει πολιτική στο θέμα των λαθρομεταναστών .

Όταν λένε μεταφορά λαθρομεταναστών που δε θα υπερβαίνει το ένα τοις εκατό ανά Περιφέρεια, δηλώνουν κάτι που είναι απόλυτα ψευδές, αφού με το νόμο που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία,οι λαθρομετανάστες μπορούν να επανενωθούν με τις οικογένειες τους, κάτι που ρεαλιστικά ανεβάζει το ποσοστό ανά περιφέρεια στο επτά ή και στο οκτώ τοις εκατό του τοπικού πληθυσμού!

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι στην κυβέρνηση λένε ψέματα, αλλά είναι και επικίνδυνοι για τη διαχείριση τόσο σοβαρών ζητημάτων, όπως είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares