Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την αδιαφορία της Κυβέρνησης για τους Έλληνες της Αλβανίας και την θυσία του ήρωα Κατσίφα…

Ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την αδιαφορία της Κυβέρνησης για τους Έλληνες της Αλβανίας και την θυσία του ήρωα Κατσίφα...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

Με αφορμή την συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον Αλβανό πρόεδρο στα Τίρανα, στο οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, για τα θύματα του σεισμού που έπληξε την γείτονα, η Ελληνική Λύση επισημαίνει:

Είναι θεμιτή η επίδειξη συμπαράστασης στους γείτονές μας, μας θλίβει όμως το γεγονός ότι ο κ. Δένδιας, που επισκέφθηκε και τα Τίρανα και το Δυράχιο, δεν μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί την μητέρα του εθνομάρτυρα Κωσταντίνου Κατσίφα, την ώρα, μάλιστα, που ο ναρκέμπορος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μας «φτύνει»!

Η αλήθεια όμως είναι πως ο κ. Ράμα, αλλά και κάθε «Ράμα», μπορεί να αντιληφθεί μόνο την γλώσσα της ισχύος και της επιβολής! Όσον αφορά, δε, την μουσουλμανολαγνεία του κ. Ράμα ένα έχουμε να πούμε: Έχουμε «ράμματα για την γούνα του»….

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares